ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Το θερινό ωράριο μουσείων και αρχαιολογικών χώρων

Το θερινό ωράριο μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
Αίθουσα με εκθέματα στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Τεγέας. Το Σάββατο 9 Απριλίου, η Κριτική Επιτροπή του European Museum Forum στο San Sebastián / Donostia της Ισπανίας, βράβευσε το Αρχαιολογικό Μουσείο της Τεγέας στην Αρκαδια «με την ύψιστη αναγνώριση για εξέχοντα επιτεύγματα». ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε το θερινό ωράριο των Μουσείων και των Αρχαιολογικών Χώρων που έχει ισχύ έως τις 31 Οκτωβρίου 2016.

Εξαιρέσεις

Τα Μουσεία και οι Αρχ. Χώροι παραμένουν κλειστά κατά την ημέρα του Πάσχα και την Πρωτομαγιά, επίσημες αργίες του Κράτους.

Τη Μ. Παρασκευή οι χώροι θα λειτουργούν 12.00-17.00 και το Μ. Σάββατο 8.00-15.00

Τις υπόλοιπες αργίες, δηλαδή Δευτέρα του Πάσχα, Αγ. Πνεύματος, Δεκαπενταύγουστο και 28η Οκτωβρίου οι χώροι λειτουργούν κανονικά. Όσα Μουσεία παραμένουν κλειστά κάθε Δευτέρα, λόγω καθαρισμού, κατά τις ανωτέρω αργίες θα λειτουργούν κανονικά για το κοινό.

Τη Δευτέρα 18/04 (Διεθνή Ημέρα Μνημείων) όλοι οι χώροι και τα Μνημεία (και όσοι είναι κλειστοί), λειτουργούν κανονικά με ελεύθερη είσοδο.

Από 1η Οκτωβρίου τροποποιείται το ωράριο των χώρων που λειτουργούν έως 20.00, οι οποίοι θα λειτουργούν έως τις 18.30, λόγω Δύσης του ηλίου.

Το ωράριο των μουσείων μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ