VODAFONETV ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μάχη» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στη Super League

«Μάχη» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στη Super League

Όταν τέσσερις ομάδες του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου «κονταροχτυπιούνται» για την έξοδο στην Ευρώπη είναι φυσικό επακόλουθο η συνδρομητική μου τηλεόραση να παίρνει «φωτιά» . Με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να «καίγονται» για τη 2η θέση και τον Άρη και τον Παναθηναϊκό να διεκδικούν από τον Ατρόμητο την 4η θέση, οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής δεν θα διατηρήσουν μόνο τη δική μου αγωνία στα ύψη, αλλά και τη δική σου. Αν εξαιρέσεις την περίπτωση του ΠΑΟΚ, ο οποίος απολαμβάνει ήδη την απόκτηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League και δείχνει να έχει «κλειδώσει» τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή, ενδιαφέρον έχουν ακόμα και τα αγωνιστικά αποτελέσματα του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος αγωνίζεται για να παραμείνει στην κατηγορία της Α’ Εθνικής.

Ευτυχώς, μπορώ να απολαύσω αυτό το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα του Ελληνικού Πρωταθλήματος λεπτό προς λεπτό στο Vodafone TV! Τώρα στην περίπτωση που αναρωτιέσαι ποιον αγώνα να πρωτοδείς, θα σου δώσω ορισμένους ακόμα λόγους για να μην μπορείς να… καταλήξεις: Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ αγωνίζονται τις επόμενες ημέρες για να διεκδικήσουν το πλεονέκτημα στα Play Off, ενώ στην περίπτωση που ο Άρης ή ο Παναθηναϊκός βρεθούν στην 5η θέση του Ελληνικού Πρωταθλήματος, τότε οι δύο ομάδες θα ελπίζουν στη μη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από μία εκ των Πανιώνιου, Αστέρα και Λαμίας για να μπορέσουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα γήπεδα της Ευρώπης. Πες μου, έχω άδικο;

ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης 23/2 (7:30μ.μ.)

Το τριήμερό μας μπροστά στο Vodafone TV ξεκινά, λοιπόν, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 23 Φεβρουαρίου. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των «κιτρινόμαυρων», αφού μετρά συνολικά 133 αγώνες και πάνω από 60 νίκες. Θα δούμε για ακόμα μια φορά τον Ισπανό προπονητή να ρίχνει τους παίχτες του στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 7:30 μ.μ. κόντρα σε έναν Απόλλωνα Σμύρνης που «μάχεται» να παραμείνει ζωντανός στην κατηγορία της Α’ Εθνικής. Να σου θυμίσω ότι στην προηγούμενη αναμέτρησή τους, η ΑΕΚ νίκησε στο στάδιο «Γιώργος Καμάρας» με γκολ των Πέτρου Μάνταλου και Μάρκο Λιβάγια.

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 24/02 (3:00μ.μ.)

Το τριήμερό μας θα συνεχιστεί βλέποντας τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 24 Φεβρουαρίου στο στάδιο Νέας Σμύρνης. Οι «κυανέρυθροι» κλείνουν τις χειμερινές τους μετέγραφες με την προσθήκη «έκπληξη» του 30χρονου Καμερουνέζου Ολιβιέ Μπουμάλ, οποίος θα ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας για ακόμα μία χρονιά μετά την τελευταία του συμμετοχή στην 11άδα του 2016. Στην προηγούμενη αναμέτρησή τους, ο Πανιώνιος ηττήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο με το μοναδικό τέρμα του αγώνα να το πετυχαίνει ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη πλευρά, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Εμμάνουελ Ινσούα, καθώς το χτύπημα του 27χρονου Αργεντινού μπακ-χαφ στο αριστερό ζυγωματικό είναι σοβαρό και τον έχει θέσει νοκ-άουτ για το ματς της 22ης αγωνιστικής. Περίμενε, δεν τελειώσαμε. Ο «ποδοσφαιρικός» πυρετός έχει και συνέχεια.

paok

ΠΑΟΚ-Άρης 24/02 (07:30μ.μ.)

Έχοντας κάνει ένα μικρό διάλλειμα, το απόγευμα της 24ης Φεβρουαρίου θα επιστρέψουμε στο Vodafone TV για να δούμε τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Άρη στο στάδιο της Τούμπας. Τι θα κάνει άραγε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα από τραυματισμούς παιχτών, όπως των Ομάρ Ελ Καντουρί και Χοσέ Κάνιας; Να σου θυμίσω και εδώ, ότι στην προηγούμενη αναμέτρησή τους, ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με δύο τέρματα που σημείωσε ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος, όμως, δεν βρίσκεται πλέον στην 11άδα της «ασπρόμαυρης» επίθεσης. Τη θέση του Πρίγιοβιτς κατέχει πλέον ο 23χρονος Άγγλος επιθετικός Τσούμπα Άκπομ, με τη διοίκηση να προσανατολίζεται σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, έπειτα από τις εμφανίσεις του στο β’ μισό της φετινής σεζόν.

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 25/2 (5:15μ.μ.)

Το τριήμερό μας θα ολοκληρωθεί με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 25 Φεβρουαρίου στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τους «ερυθρόλευκους» να κυνηγούν τη ρεβάνς από την ομάδα της Κρήτης. Στην προηγούμενη αναμέτρησή τους, ο ΟΦΗ είχε επικρατήσει επί του Ολυμπιακού με 1-0 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», πραγματοποιώντας τότε την πρώτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα με γκολ του Βουό. Όπως αντιλαμβάνεσαι, η αυλαία της 22ης αγωνιστικής πέφτει με ένα ακόμα ντέρμπι.

ofi

Η «μαγεία» των αγώνων της Super League στο Vodafone TV

Κάπως έτσι, τα δεδομένα μέχρι στιγμής δείχνουν τον ΠΑΟΚ να οδηγεί την κούρσα της Super League και τον Ολυμπιακό με την ΑΕΚ να ακολουθούν συγκεντρώνοντας βαθμούς. Τα μεγάλα ντέρμπι, όμως, είναι προ των πυλών για τους βασικούς διεκδικητές και οι εκπλήξεις ίσως προκαλέσουν ανακατατάξεις στη βαθμολογία. Το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μας, με όλους τους εντός έδρας αγώνες των κορυφαίων Ελληνικών ομάδων να είναι διαθέσιμοι στο Vodafone TV μέσα από τα κανάλια NOVASPORTS. Αν είσαι και εσύ λάτρης της «στρογγυλής θεάς» μπορείς, επίσης, να απολαύσεις και όλα τα λαμπερά αστέρια και τις θεαματικές αναμετρήσεις του Ιταλικού, Γαλλικού, Ολλανδικού Πρωταθλήματος, της Αγγλικής Championship, καθώς και τα μεγαλύτερα ταλέντα των καλύτερων ακαδημιών του κόσμου, με το πάτημα ενός κουμπιού, μέσα από τα κανάλια Novasports και Eurosport. Τουλάχιστον, εγώ αυτό κάνω.