VODAFONETV ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Vodafone TV σε ταξιδεύει στο Roland-Garros!

Το Vodafone TV σε ταξιδεύει στο Roland-Garros!

Αν και έχουν περάσει τέσσερις μήνες από το θρίαμβο του Στέφανου Τσιτσιπά στο Australian Open, ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω την ήττα του Έλληνα πρωταθλητή από τον Ραφαέλ Ναδάλ στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης στη Μελβούρνη, που άνοιξε τα φετινά Grand Slam.

Ήταν η τρίτη φορά που έβλεπα το 20χρονο ταλέντο από την Καρδίτσα και Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης της Ένωσης Επαγγελματιών Αντισφαιριστών (ATP) να γονατίζει μπροστά στην αγωνιστική ανωτερότητα του Ισπανού. Με τις μνήμες νωπές από τα φαρμακερά φόρχαντ του «Ράφα», το βλέμμα μου στρέφεται πλέον στη χωμάτινη σεζόν της ATP, όπου και ανυπομονώ να δω τις νέες αναμετρήσεις των δύο αυτών τεράστιων προσωπικοτήτων των κορτ, στο δρόμο προς το περίφημο Roland-Garros στο Παρίσι.

Βαλίτσες για Παρίσι

Ανεξάρτητα, όμως, από το αν Τσιτσιπάς και Ναδάλ ξαναβρεθούν αντιμέτωποι στο πλαίσιο του Γαλλικού Όπεν, ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο αξίζει κάποιος να συντονιστεί στα κανάλια Eurosport στο Vodafone TV, ενόψει του δεύτερου Grand Slam, δεν περιορίζεται αποκλειστικά στη συμμετοχή του Έλληνα διεθνή ή στη μεγάλη επιστροφή του Ρότζερ Φέντερερ στις κόκκινες επιφάνειες για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, αλλά στο γεγονός ότι οι φίλαθλοι του τένις θα μπορούμε να διεκδικήσουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα αστέρια αυτής της κορυφαίας παγκόσμιας διοργάνωσης στο Roland-Garros!

tsi2

Πώς; Όλοι οι νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές Vodafone TV που θα κάνουν αίτηση για την απόκτηση του πακέτου «Vodafone TV Full» έως 15 Μαΐου θα μπουν αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Roland-Garros στο Παρίσι. Όσοι απολαμβάνουμε ήδη τα κανάλια Eurosport μέσα από το Vodafone TV, συμμετέχουμε στην κλήρωση χωρίς να απαιτείται κάποια ενέργεια. Έχοντας αδράξει ήδη τη μοναδική αυτή ευκαιρία, που προσφέρει το Eurosport και το Vodafone TV, η οποία περιλαμβάνει εισιτήρια για αγώνες της διοργάνωσης, δυο διανυκτερεύσεις με πρωινό, αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής και μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και το γήπεδο, μου άνοιξε η όρεξη και άρχισα να ψάχνω το τι «μέλλει γενέσθαι», όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη του Γαλλικού Όπεν στις 26 Μαΐου.

Καθ’ οδόν για το Roland Garros

Ξεκίνησα, λοιπόν, την αναζήτηση με την αγωνιστική δραστηριότητα του Έλληνα τενίστα, ο οποίος δοκιμάζει ήδη τα σερβίς του σε χωμάτινο κορτ στο Μάστερς του Μονακό. Το βαρύ πρόγραμμα του Τσιτσιπά θα συνεχιστεί μέχρι το Grand Slam του Παρισιού, καθώς ο 20χρονος θα έχει συμμετάσχει σε ακόμα τέσσερα τουρνουά Μάστερς πριν το Γαλλικό Όπεν. Εκτός, δηλαδή, από το Μόντε Κάρλο, ο «Greek Freak» της αντισφαίρισης θα έχει αγωνιστεί στη Βαρκελώνη, όπου και υπερασπίζεται την περσινή συμμετοχή του στον τελικό, στο Εστορίλ, στη Μαδρίτη και στη Ρώμη, έχοντας μόνο μια εβδομάδα ξεκούρασης, μεταξύ Internazionali και Roland-Garros!

tsi3

Σε αυτό το σημείο αναρωτήθηκα και για το αγωνιστικό πρόγραμμα των μεγαλύτερων αντιπάλων του, το οποίο διαπίστωσα ότι δεν είναι τόσο φορτωμένο, όσο του Έλληνα πρωταθλητή. Για την ακρίβεια, Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς θα αγωνιστούν σε Μόντε Κάρλο, Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Ρώμη και Παρίσι, χωρίς να λάβουν μέρος στο Εστοριλιανό Όπεν, ενώ ο Ρότζερ Φέντερερ έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του μόνο στο Mutua Madrid Open και στο Roland-Garros.

Υπερθέαμα εκατομμυρίων

Μπορεί εγώ να κάθομαι σε… αναμμένα κάρβουνα για την κλήρωση του υπερτυχερού, που θα ταξιδέψει μέχρι το Παρίσι με όλα τα έξοδα πληρωμένα και θα απολαύσει τις αναμετρήσεις διά ζώσης, οι πρωταθλητές της αντισφαίρισης, όμως, «καίγονται» ακόμα περισσότερο για το Roland-Garros, αφού τα χρηματικά έπαθλα του θεσμού θα ξεπεράσουν φέτος τα 42.000.000 ευρώ! Μάλιστα, αυτός που θα καταφέρει να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο στους άντρες θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται με το… διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό των 2.300.000 ευρώ.

tsi4