VODAFONETV ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To Γουίμπλεντον αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και στο Vodafone TV!

To Γουίμπλεντον αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και στο Vodafone TV!

Έντονο ελληνικό χρώμα και μεγάλες προσδοκίες από τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη έχει το μεγαλύτερο Grand Slam του τένις στο Λονδίνο. Ο λόγος για το 133o τουρνουά του Γουίμπλεντον, του παλαιότερου πρωταθλήματος στην αντισφαίριση και του πιο γνωστού παγκοσμίως, το οποίο θα μεταδοθεί αποκλειστικά στα κανάλια Novasports, μέσω του Vodafone TV!

H αυλαία των σπουδαίων μονομαχιών στα κορτ της Αγγλίας ανοίγει την Δευτέρα 1η Ιουλίου και κλείνει την Κυριακή 14 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων, όλα τα μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου τένις θα «διασταυρώσουν» τις ρακέτες τους και θα προσφέρουν μοναδικές στιγμές αγωνίας με τις επιδόσεις τους, μέσα από τρία κανάλια της Nova, τα οποία θα προβάλλουν ζωντανά, από το μεσημέρι, έως αργά το βράδυ, τους συναρπαστικούς αγώνες του Γουίμπλεντον.

Πιο συγκεκριμένα, το Novasports1HD θα προβάλλει όλους τους αγώνες του Court 1, το Novasports2HD θα προβάλλει όλους τους αγώνες του Centre Court (κεντρικό γήπεδο), ενώ στο Novasports3HD θα μεταδίδονται επιλεγμένοι αγώνες κυρίως από το Court 2. Από την Πέμπτη 11 Ιουλίου, οι αγώνες του κεντρικού γηπέδου μεταφέρονται στο Novasports1HD, όπου θα διεξαχθούν η ημιτελική και η τελική φάση της διοργάνωσης.

2 copy

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αν και στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, βρίσκεται στο Νο7 του κύριου ταμπλό, πίσω από μεγαθήρια της παγκόσμιας αντισφαίρισης, όπως οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ρότζερ Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ και, τον φιναλίστ του περσινού τελικού, Κέβιν Άντερσον. Στις γυναίκες η Μαρία Σάκκαρη είναι στο Νο32 του ταμπλό, όπου την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Άσλεϊ Μπάρτι, Ναόμι Οσάκα, Καρολίνα Πλίσκοβα, Κίκι Μπέρτενς, Αντζελίκ Κέρμπερ, Πέτρα Κβίτοβα, Σιμόνα Χάλεπ, Ελίνα Σβιτόλινα, Σλόαν Στέφενς και Αρίνα Σαμπαλένκα.

Καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν εκτενή στιγμιότυπα των αγώνων του Γουίμπλεντον, απευθείας από το Novasports24HD στο Vodafone TV, κάθε βράδυ στις 23:30. Με εξαίρεση την Κυριακή 7 Ιουλίου, όπου δεν διεξάγονται αγώνες, οι λάτρεις του τένις θα παρακολουθήσουν ένα αθλητικό υπερθέαμα, το οποίο θα αρχίσει να κορυφώνεται με τα προημιτελικά γυναικών και ανδρών στις 9 και 10 Ιουλίου, καθώς και με τα ημιτελικά γυναικών και ανδρών στις 11 και 12 Ιουλίου, αντιστοίχως. Οι τελικοί μονού γυναικών, διπλού ανδρών και διπλού γυναικών θα λάβουν χώρα στις 13 Ιουλίου, ενώ οι τελικοί απλού ανδρών και διπλού μικτό θα πραγματοποιηθούν στις 14 Ιουλίου.

3 copy

Έχοντας αποκλειστεί από το Roland Garros, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη στρέφουν πλέον όλη τους την προσοχή στα τουρνουά που θα γίνουν στο λονδρέζικο χορτάρι του τρίτου Grand Slam του έτους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να απολαύσεις τις προσπάθειες των Ελλήνων πρωταθλητών, είναι το να συντονιστείς στα κανάλια Novasports, μέσω του Vodafone TV!

Βίντεο:

#jointhestory, #Wimbledon