VODAFONETV ΠΑΙΔΙΚΑ

Επτά ταινίες Disney ΔΩΡΟ κάθε βδομάδα, μέχρι τις διακοπές; Ναι, παρακαλώ!

Επτά ταινίες Disney ΔΩΡΟ κάθε βδομάδα, μέχρι τις διακοπές; Ναι, παρακαλώ!

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται πλέον εδώ και τις σχολικές πόρτες να κλείνουν, οι μαθητές ανά την Ελλάδα μετρούν ήδη αντίστροφα για τις θερινές διακοπές. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η περίοδος που διανύουμε αποτελεί μία από τις πλέον αισιόδοξες και ανέμελες για τα παιδιά, για τους γονείς συνιστά μία εποχή κατά την οποία καλούνται να βρουν τρόπους για διαχειριστούν τον ελεύθερο χρόνο των μικρών τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο -πόσω μάλλον στην περίπτωση που ζουν στο κλεινόν άστυ.

Οι επιλογές για δραστηριότητες εκτός σπιτιού είναι πολλές και η παιδική ατζέντα είναι σίγουρα «πλούσια» και φέτος το καλοκαίρι και μάλιστα, σε εβδομαδιαίο επίπεδο. Από εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες σε βόλτες στις μικρές «πράσινες» οάσεις της πόλης και από επισκέψεις σε μουσεία, παιδικές εκθέσεις και εκπαιδευτικά εργαστήρια στους Disney Summer Weeks «μαραθώνιους» του Vodafone TV που μπορούν να δροσίσουν τα καλοκαιρινά απογεύματα. Διότι κάθε εβδομάδα μέχρι και τις 10 Ιουλίου, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν δωρεάν επτά διαφορετικές ταινίες της Disney και να γνωρίζουν και από έναν διαφορετικό κόσμο της αγαπημένης εταιρείας, είτε πρόκειται για τα αγαπημένα τους animated ζωάκια είτε για τους πιο γνωστούς παιδικούς ήρωες όλων των εποχών!

Για παράδειγμα, στη Disney εβδομάδα «Dream big» από τις 13 έως τις 19 Ιουνίου, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ονειρευτούν μαζί με αγαπημένους τους ήρωες όπως η Mulan, οι Lilo & Stitch, η πεντάμορφη και το τέρας, η Πριγκίπισσα με τον Βάτραχο (The Princess and the Frog) και φυσικά, η «all time classic» Pocahontas!

Από τις 20 μέχρι 26 Ιουνίου, θα εισέλθουν στο… «βασίλειο των ζώων» με την «Animal kingdom» εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επτά ταινίες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η Ζωούπολη -η οποία κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων το 2017- με πρωταγωνιστή το κουνέλι Τζούντι Χοπς και τα 101, αξιολάτρευτα Σκυλιά της Δαλματίας με την Κρουέλα Ντε Βιλ!

Η επόμενη εβδομάδα, από τις 27 Ιουνίου μέχρι 3 Ιουλίου, θα είναι για τα παιδιά… σκέτη μαγεία διότι με την «Pure magic» Disney Week που έρχεται στη Vodafone TV, θα παρακολουθήσουν επτά μοναδικές παραγωγές όπως τον Πλανήτη των Θησαυρών (Treasure Planet), την Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη (Alice Through the Looking Glass) με τους Τζόνι Ντεπ και Αν Χάθαγουεϊ και φυσικά, το Tron: Legacy, την εκπληκτική digital ταινία με πρωταγωνιστή τον «επαναστατημένο» Σαμ!

Τέλος, από τις 4 έως τις 10 Ιουλίου, στην On Demand κατηγορία Disney Week «Real heroes», τα παιδιά θα απολαύσουν επτά μοναδικές ταινίες με πρωταγωνιστές τους πιο διάσημους ήρωες της Disney. Από τις ταινίες Hercules και Tarzan, στα λατρεμένα Αεροπλάνα (Planes) με πρωταγωνιστή τον Ντάστι, το ψεκαστικό αεροπλάνο που ονειρεύεται να λάβει μέρος σε αγώνες, αλλά… φοβάται τα ύψη!

2

Τις τέσσερις εβδομάδες που ακολουθούν μέχρι τα μέσα Ιουλίου -και τις πρώτες διακοπές- καλούμαστε, λοιπόν, να ανακαλύψουμε τις ιδανικές επιλογές διασκέδασης προκειμένου να διατηρήσουμε το ενδιαφέρον και τη διάθεση των παιδιών σε υψηλά επίπεδα. Και όλα αυτά δίνοντας -φυσικά- έμφαση στις δωρεάν προτάσεις, τα δώρα και τους πιο καλοκαιρινούς διαγωνισμούς. Όποια και αν είναι τα γούστα των μικρών σας, το σίγουρο είναι πως η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει μερικές εξαιρετικές λύσεις για όλους.

Οι Disney Summer Weeks που θα αναβαθμίσουν τα απογεύματά τους

Από τη δεκαετία του 1920 μέχρι τις μέρες μας, το όνομα Disney είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την παιδική διασκέδαση και φέρνει στο νου μας δεκάδες αναμνήσεις. Μεγαλώσαμε με τις ταινίες και τις σειρές της και τώρα, βλέπουμε τα παιδιά μας να απολαμβάνουν το ποιοτικό περιεχόμενό τους. Τα νέα, λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι είναι σίγουρα αισιόδοξα διότι, όπως προαναφέραμε, από τις 13 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου -δηλαδή κατά τη διάρκεια των πιο καυτών καλοκαιρινών εβδομάδων- τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν κάθε Πέμπτη, αγαπημένες δωρεάν ταινίες της Disney. Από τα 101, αξιολάτρευτα Σκυλιά της Δαλματίας μέχρι τα λατρεμένα Αεροπλάνα και από την Πριγκίπισσα και τον Βάτραχο μέχρι το Tron: Legacy και τη Ζωούπολη. To Vodafone TV μας κάνει φέτος αυτό το ξεχωριστό δώρο, προσφέροντάς μας συνολικά 28 αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες Disney -δηλαδή επτά ταινίες δώρο κάθε βδομάδα. Και σίγουρα αξίζει να γνωρίζετε πως πρόκειται για επιλογές που μπορείτε να απολαύσετε On Demand, δηλαδή, όποτε το επιθυμείτε και από όποια συσκευή σας εξυπηρετεί.

3

Οι πιο όμορφες και δωρεάν παιδικές εκδηλώσεις στα πάρκα της πόλης

Και από τα απολαυστικά, καλοκαιρινά απογεύματα θέασης περνάμε στις παιδικές εκδηλώσεις στις οποίες αξίζει να παρευρεθείτε οικογενειακώς μέχρι τον Ιούλιο. Τα μουσεία που οργανώνουν εκπαιδευτικά εργαστήρια και εκδηλώσεις αυτή την περίοδο είναι αρκετά, ωστόσο, πολλές είναι και οι δωρεάν επιλογές στις «πράσινες» οάσεις της πόλης, που έχετε στη διάθεσή σας. Πιο αναλυτικά, από τις 14 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου, οι κήποι και τα πάρκα της πόλης υποδέχονται κατοίκους και επισκέπτες της Αθήνας σε μία σειρά από καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις, με ελεύθερη συμμετοχή για όλους. Αξίζει, λοιπόν, να ζήσετε τον κήπο και τα πάρκα αλλιώς στα 80 δωρεάν events που οργανώνει ο δήμος Αθηναίων. Από τον Εθνικό Κήπο στο Πάρκο Ελευθερίας και από το Άλσος Προμπονά στο Άλσος Παγκρατίου. Τα παραπάνω είναι μερικά μόνο από τα πάρκα που ανοίγουν για μικρούς και μεγάλους και σας καλούν να τα επισκεφτείτε και να διασκεδάσετε παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και μουσειοπαιδαγωγικές δράσεις. Καλό είναι, λοιπόν, να εντάξετε αυτή την όμορφη επιλογή διασκέδασης στο καλοκαιρινό, οικογενειακό σας «μενού».

10 Ιουλίου έχουν τη δυνατότητα να app του Vodafone TV

4

Οι καλοκαιρινοί διαγωνισμοί που κάνουν τη διαφορά

Μετά τις Disney Summer Weeks και τις βόλτες στα πάρκα της πόλης, σειρά έχουν οι καλοκαιρινοί διαγωνισμοί που αξίζουν την προσοχή σας και θα χαροποιήσουν κάθε παιδί. Από τη δική μας λίστα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει φέτος ο διαγωνισμός του Vodafone TV που χαρίζει συλλεκτικά δώρα, εμπνευσμένα από τις κορυφαίες ταινίες Disney, σε εκείνους που θα παρακολουθήσουν έστω και μία από τις ταινίες του αφιερώματός από τις 13 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου. Η πετσέτα παραλίας Disney Princess, η Samsonite τροχήλατη βαλίτσα Ντάμπο, το μπουκάλι νερού Στιτς και το φουσκωτό παιχνίδι Βαϊάνα, θα ενθουσιάσουν κάθε λιλιπούτειο θαυμαστή της Disney!

5

Όσο απαιτητικό αν είναι το καθημερινό πρόγραμμά σας, σίγουρα μπορείτε να βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να περάσετε όμορφες και ποιοτικές στιγμές με τα παιδιά σας μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές. Ανακαλύψτε τις καλύτερες αφορμές για κοντινές αποδράσεις από την πόλη και κάθε Πέμπτη, δροσίστε τα απογεύματά σας παρακολουθώντας μαζί με τα παιδιά σας αγαπημένες δωρεάν ταινίες Disney. Δείτε αναλυτικά όλο το «μαγευτικό» πρόγραμμα εδώ και οργανώστε καταλλήλως τον χρόνο σας μέχρι την αναχώρησή σας για το νησί.