VODAFONETV ΣΕΙΡΕΣ

Θες να βλέπεις όλα τα επεισόδια της σειράς «Atlanta» και όχι μόνο οποιαδήποτε στιγμή;

Θες να βλέπεις όλα τα επεισόδια της σειράς «Atlanta» και όχι μόνο οποιαδήποτε στιγμή;

Η βραβευμένη με δύο Χρυσές Σφαίρες, συναρπαστική και έξυπνα κωμική σειρά «Atlanta» είναι πλέον διαθέσιμη ολόκληρη μέσα από την αποκλειστική υπηρεσία FOX+ του Vodafone TV! Οι λάτρεις του πρώτου κύκλου θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαύσουν και το δεύτερο, όπου κάθε επεισόδιο είναι πιο αστείο και «εθιστικό» από το προηγούμενο. Για τους μη «μυημένους» στο τηλεοπτικό αριστούργημα του δημοφιλούς μουσικού, ηθοποιού, σκηνοθέτη Childish Gambino, κατά κόσμον Danny Glover, η σειρά «Atlanta» περιστρέφεται γύρω από τη ζωή δύο ξάδερφων, του Earn και του Alfred, οι οποίοι προσπαθούν να ξεχωρίσουν στη ραπ σκηνή της πρωτεύουσας και μεγαλύτερης πόλης της πολιτείας Τζόρτζια των ΗΠΑ, Ατλάντα.

Ο Earnest -Earn- Marks, τον οποίο υποδύεται ο ίδιος ο Glover, εγκατέλειψε τις σπουδές του σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της χώρας και τώρα είναι ένας πατέρας με πολλές φιλοδοξίες. Συν τοις άλλοις, είναι άστεγος και ζει κρυφά σε μια αποθήκη, αναζητώντας συνεχώς διαφορετικά μέρη για προσωρινή στέγη. Το μέλλον του Earn εξαρτάται από το πόσο καλά θα μανατζάρει την καριέρα του ξαδέρφου του, Alfred Miles ή αλλιώς του ανερχόμενου αστέρα της ραπ και μικρο-εμπόρου ναρκωτικών, Paper Boi, τον οποίο υποδύεται ο Brian Tyree Henry. Μαζί τους, ο ηθοποιός Lakeith Lee Stanfield στο… φιλοσοφικό ρόλο ενός εθισμένου στη μαριχουάνα, ονόματι Darius, τα σχόλια του οποίου αποτελούν την επιτομή του ισχυρισμού του Glover ότι «η Ατλάντα αποτελεί το Twin Peaks των ράπερ».

Αυθόρμητο χιούμορ, χωρίς κλισέ

Έχοντας διαφορετική οπτική γύρω από την εμπορευματοποίηση της Τέχνης, τα δύο ξαδέρφια καταφέρνουν με τους ρόλους τους να παρουσιάσουν την καθημερινότητα και τα προβλήματα της κοινωνίας των Αφροαμερικανών με αυθόρμητο χιούμορ, χωρίς επιτηδευμένες σκηνές και σεναριακά κλισέ. Το «Atlanta» κρύβει πολλούς άσσους στο μανίκι του, που αναδεικνύουν κάθε ιστορία με πολλά σουρεαλιστικά στοιχεία, έξυπνο χιούμορ και αναπάντεχες εκρήξεις βίας. Ο δεύτερος κύκλος με τίτλο «Atlanta Robbin’ Season», συνεχίζει να προσφέρει αξιομνημόνευτες κωμικές σκηνές, ενώ η πλοκή εξακολουθεί να κορυφώνεται μέχρι το 21ο επεισόδιο της σειράς.

Στο «Atlanta» συμμετέχουν, επίσης, οι Zazie Beetz, Emmett Hunter, Angela Ray, Terri Abney, Jane Adams και Zach AL-Chokhachi, οι οποίοι πλαισιώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες του Earn, του Alfred και του Darius, καθόλη τη διάρκεια των 21 επεισοδίων της πρώτης και της δεύτερης σεζόν, που είναι πλέον διαθέσιμες, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή, μέσα από την αποκλειστική υπηρεσία FOX+ του Vodafone TV!

2

Οι λάτρεις των τηλεοπτικών παραγωγών, όμως, μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερες σειρές με όλους τους κύκλους και όλα τα επεισόδια όπως «The Americans», «Empire», « Modern Family» και πολλές ακόμη, τη στιγμή που εκείνοι θέλουν, πάντα μέσα από την υπηρεσία FOX+ και το Vodafone TV. Νέες τηλεοπτικές σειρές, που έκαναν πρεμιέρα τα προηγούμενα χρόνια και προβλήθηκαν στα κανάλια FOX και FOX Life, δημοφιλείς σειρές, που προβάλλονται ακόμα, αποκλειστικό περιεχόμενο αλλά και πετυχημένες σειρές, που έγραψαν τηλεοπτική ιστορία τις τελευταίες δεκαετίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι όλες διαθέσιμες για να βλέπεις το ένα επεισόδιο μετά το άλλο! Για μαραθώνιους προβολών και ατελείωτη απόλαυση και αυτό το Καλοκαίρι, το Vodafone TV αποτελεί την καλύτερη επιλογή.