VODAFONETV ΤΑΙΝΙΕΣ

Marvel Superheroes: Γιατί αυτό το Πάσχα αξίζει να κάνεις έναν υπερ-ηρωικό «μαραθώνιο» ταινιών

Marvel Superheroes: Γιατί αυτό το Πάσχα αξίζει να κάνεις έναν υπερ-ηρωικό «μαραθώνιο» ταινιών

Κάθε λάτρης των κόμικς της Marvel γνωρίζει πως κάθε ταινία που κυκλοφορεί και στην οποία πρωταγωνιστούν οι Marvel Superheroes πρέπει να βρίσκεται πάντα στο «μενού» των προβολών του. Ο Spiderman, οι X-Men, οι Fantastic Four, ο Hulk, ο Iron Man και μεταξύ άλλων ο Captain America, συνιστούν εδώ και χρόνια κομμάτι της ζωής εκατομμυρίων comic fans και σινεφίλ, στην Ελλάδα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο και δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα φιλμ στα οποία πρωταγωνιστούν οι ήρωες της Marvel, αποτελούν κάποια από τα πιο συναρπαστικά όλων των εποχών.

Το γεγονός αυτό αντανακλάται ξεκάθαρα στο box office -παγκόσμιο και μη- και συγκεκριμένα στους αριθμούς των εισιτηρίων. Αξίζει απλώς να αναφέρω πως με βάση τα στοιχεία για τα εισιτήρια και τις εισπράξεις στις κινηματογραφικές αίθουσες τη χρονιά που πέρασε, οι σούπερ ήρωες της Marvel… νίκησαν κατά κράτος. Η κινηματογραφική αυτή τάση προβλέπεται, μάλιστα, ότι θα συνεχιστεί και το 2019, με την ταινία «Avengers: Endgame» να αναμένεται να «σπάσει τα ταμεία». Σε περίπτωση δε που είσαι και εσύ λάτρης της Marvel, σίγουρα αξίζει να γνωρίζεις πως το νέο αυτό superheroe film, φαίνεται πως θα είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια blockbuster που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα από μεγάλο στούντιο.

Πώς θα απολαύσεις έναν πασχαλινό superhero marathon

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός πως ως κλασικός θαυμαστής των υπερηρώων, απολαμβάνω να παρακολουθώ -κάποιες φορές ακόμη και ξανά και ξανά- τις κορυφαίες ταινίες με τους superheroes του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Και αυτό ακριβώς αποφάσισα να κάνω φέτος το Πάσχα.

Αντί για έναν «μαραθώνιο» σειρών, σκέφτηκα να οργανώσω έναν πασχαλινό superhero marathon με βασικά συστατικά τη δράση και τη φαντασία. Στην περίπτωση, λοιπόν, που φέτος το Πάσχα θέλεις να περάσεις μερικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, ανεξαρτήτως πού θα βρεθείς, μπορείς να ακολουθήσεις τις συμβουλές μου, προκειμένου να οργανώσεις εύκολα και επιτυχημένα έναν απολαυστικό Marvel μαραθώνιο.

MARVEL2

Θα ξεκινήσω από τα βασικά, δηλαδή από το πώς θα παρακολουθήσεις με ευκολία τις κορυφαίες Marvel ταινίες. Για να πετύχεις τον σκοπό σου και να μην ξοδευτείς, είναι σημαντικό να πραγματοποιήσεις μία έρευνα -ως επί το πλείστον διαδικτυακή- προκειμένου να ανακαλύψεις τις καλύτερες «πηγές» για τα superhero film σου. Κατά τη διάρκεια της δικής μου αναζήτησης, εντόπισα τη Marvel Easter offer της Vodafone TV. Η συγκεκριμένη προσφορά μου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσω από τις 20 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου τις ταινίες της Marvel που θέλω με 50% έκπτωση. Στην ειδική κατηγορία Marvel Superheroes, οι λάτρεις των υπερηρώων, μπορούν να ανακαλύψουν τα φιλμ που επιθυμούν να δουν, ενώ όσοι αποφασίσουν να επιδοθούν σε μαραθωνίους θέασης -όπως εγώ- θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν συλλεκτικά δώρα Marvel. Για την ακρίβεια, αρκεί να παρακολουθήσεις ένα ή και περισσότερα από τα φιλμ της ειδικής κατηγορίας για να μπεις αυτόματα σε κλήρωση.

Ετοίμασε την κατάλληλη λίστα: Για να στεφθεί, βέβαια, με επιτυχία το εγχείρημά σου, είναι σημαντικό να οργανωθείς καταλλήλως, πόσω μάλλον αν τώρα αποφάσισες να κάνεις την πρώτη σου «βουτιά» στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Για εμένα, βασική προτεραιότητα για έναν επικό μαραθώνιο είναι η ύπαρξη μιας περιεκτικής λίστας. Παρακολούθησε τις κορυφαίες τριλογίες πρώτα και γενικά, προσπάθησε να δεις τα φιλμ με τη σωστή σειρά. Και αυτό διότι οι ταινίες της έχουν συχνά μία χρονική συνέχεια και αυτή δεν αφορά απαραιτήτως στη χρονολογία κυκλοφορίας τους. Αφού βρεις τη σειρά με την οποία θα παρακολουθήσεις τις ταινίες -κάτι που σίγουρα εξαρτάται από το πόσο μεγάλος θαυμαστής των υπερηρώων είσαι- θα στραφείς στην ειδική κατηγορία Marvel Superheroes προκειμένου, όπως προανέφερα, να τις προμηθευτείς -με 50% έκπτωση αυτό το Πάσχα.

MARVEL3

Είτε ανήκεις στην κατηγορία των «πρωτάρηδων» στον τομέα των υπερηρώων είτε τα τελευταία χρόνια έχεις εντρυφήσει στον κόσμο της Marvel, αυτό το Πάσχα αξίζει να παρακολουθήσεις και εσύ τις superhero ταινίες που σημειώνουν κάθε χρόνο ρεκόρ εισπράξεων και επιτυχίας. Αποτελούν σημεία αναφοράς για το σύγχρονο σινεμά και μέσα σε μία μόλις δεκαετία κατάφεραν να επηρεάσουν την ποπ κουλτούρα σε βαθμό εντυπωσιακό.