ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Τι αποφασίστηκε στην Πολιτική Γραμματεία – Γιατί υπήρξε δυσαρέσκεια

ΣΥΡΙΖΑ: Τι αποφασίστηκε στην Πολιτική Γραμματεία – Γιατί υπήρξε δυσαρέσκεια
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Στα ζητήματα της οργανωτικής ανασυγκρότησης του κόμματος και του οδικού χάρτη μέχρι το συνέδριο, το οποίο «πρέπει να γίνει στην ώρα του» όπως είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, επικεντρώθηκε η συζήτηση στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑΠροοδευτική Συμμαχία το απόγευμα της Τετάρτης.

Η συζήτηση, όπως λένε συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αν και υπήρξε δυσαρέσκεια, όπως πληροφορείται το CNN Greece, για το ότι ο κ. Κασσελάκης έφυγε πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση με συνέπεια κάποια από τα μέλη να μην θελήσουν να μιλήσουν στη συνέχεια.

Αποφασίστηκε, επίσης, οι βουλευτές και τα στελέχη να «βγουν από τα γραφεία τους» και να περιοδεύσουν σε όλους τους νομούς μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, με ιδιαίτερη έμφαση στις εκλογικές περιφέρειες όπου έμειναν «ορφανές» από βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τη διάσπαση.

Πρόκειται για την Α’ Αθηνών, τη Μεσσηνία, τα Ιωάννινα, τη Φλώρινα, την Ξάνθη και τη Ροδόπη.

Στις δύο τελευταίες, μάλιστα, θα περιοδεύσουν άμεσα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, κι ο πρώην γραμματέας, Πάνος Ρήγας.

Στην Κουμουνδούρου, πάντως, υποτιμούν τη σημασία των αποχωρήσεων βουλευτών, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως μαζί με την Πέτη Πέρκα στη Φλώρινα αποχώρησαν μόλις τέσσερα από τα 18 μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Στόχευση είναι, επίσης, να πραγματοποιηθούν και τα 13 περιφερειακά συνέδρια που έχουν προαναγγελθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ