ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γκαλ Γκαντότ: Η Wonder Woman παρωδεί τις Κένταλ Τζένερ & Τζίτζι Χαντίντ στο SNL

Γκαλ Γκαντότ: Η Wonder Woman παρωδεί τις Κένταλ Τζένερ & Τζίτζι Χαντίντ στο SNL

Η καλλονή από το Ισραήλ Γκαλ Γκαντότ (Gal Gadot) είναι η πιο αστεία υπερηρωίδα που βρέθηκε ποτέ στη μεγάλη οθόνη και η εμφάνιση της στο Saturday Night Live! το επιβεβαιώνει. 

Η Γκαντότ, μητέρα, star και πρωταγωνίστρια στην ταινία που έσπασε τα ταμεία με γυναικεία αποφασιστικότητα, η Wonder Woman ήταν και η οικοδέσποινα στο πρόσφατο επεισόδιο του SNL!

Φέρνοντας την τηλεθέαση που όλοι περίμεναν -σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο μονόλογός της, καθώς και τα sketch της σημείωσαν εξαιρετικά υψηλή τηλεθέαση- η Γκαντότ όχι μόνο διασκέδασε τη μυθολογία της ηρωίδας που την εκτόξευσε στο χρηματιστήριο αξιών του Χόλιγουντ αλλά υποδύθηκε και δύο instamodels, προϊόντα της reality βιομηχανίας.

Λίγο μετά την 10ετη επέτειο του reality show της οικογένειας που μονοπωλεί την tabloid ειδησεογραφία εδώ και χρόνια, του Keeping Up With the Kardashians, η Γκαντότ υποδύεται ΚΑΙ την Κένταλ Τζένερ αλλά και την καρδιακή της φίλη και συνάδελφο Τζίτζι Χαντίντ στο σατιρικό και εντελώς ψεύτικο spinoff με τίτλο "Kendall’s Model House".

Σε ένα σημείο η Γκαντότ αναρωτιέται για τη ζωή της. "Είμαι μια Τζένερ ή μια Χαντίντ;". Η Alexa, η ψηφιακή βοηθός της Amazon την καθησυχάζει.

Και ξανά προς τη δόξα τραβά

wonder woman justice league poster

Σε άλλα νέα της Γκαντότ κυκλοφόρησε το νέο trailer της ταινίας που θα μας υπενθυμίσει ότι εαν υπάρχει μια ηρωίδα που μπορεί να σώσεις τους υπερήρωες από τα κλισέ έχει καταγωγή από τη Θερμίσκυρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ