ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: 2.000 πούλμαν θα φτάσουν στην Αθήνα

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: 2.000 πούλμαν θα φτάσουν στην Αθήνα
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Πούλμαν από όλη την Ελλάδα κινούνται προς την Αθήνα μεταφέροντας πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που θα διοργανωθεί στις 14:00 στην πλατεία Συντάγματος. 

 

 

Ο αριθμός των πούλμαν που αναμένεται να καταφθάσουν στην πρωτεύουσα για τον σκοπό αυτό αγγίζει τα 2.000, σύμφωνα με τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του συλλαλητηρίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ύστερα από απόφαση της διοίκησης, το ΚΤΕΛ Ζακύνθου προσφέρει έκπτωση 30% σε όποιον θελήσει να ταξιδέψει στην Αθήνα, παρέχοντας την ίδια έκπτωση για την επιστροφή στη Ζάκυνθο.

«Δεν θα μπορούσαμε να μη δείξουμε κοινωνική ευθύνη και τούτη τη φορά», δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Διονύσης Κακολύρης. Ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος ανέφερε ότι δεν έβρισκε η μητρόπολη τρόπο να μετακινήσει κόσμο στην πλατεία Συντάγματος, αφού ήδη έχουν ναυλωθεί όλα τα διαθέσιμα λεωφορεία.

«Φρούριο» η Αθήνα ενόψει του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία

Σε ετοιμότητα θα βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. για τον φόβο επεισοδίων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει δημιουργηθεί φραγμός προκειμένου να μην έρθουν σε επαφή διαδηλωτές που θα μετάσχουν στο συλλαλητήριο και ενδεχομένως να πυροδοτήσουν εντάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ