ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέιμς Μποντ: Ντάνι Μπόιλ και Dua Lipa στο πλευρό του 007

Τζέιμς Μποντ: Ντάνι Μπόιλ και Dua Lipa στο πλευρό του 007

Τα νέα από το μέτωπο των βρετανών κατασκόπων είναι πολλά. Με επίσημη ανακοίνωση της η εταιρία παραγωγής του 007 αποκάλυψε τους δύο πολύτιμους συμμάχους στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ που επιστρέφει φοράει για ακόμη μια φορά το κοστούμι του Μποντ.

Ο Ντάνι Μπόιλ θα είναι ο σκηνοθέτης της επόμενης, 25ης ταινίας του Μποντ. Τα γυρίσματα της 25ης περιπέτειας θα αρχίσουν τον Δεκέμβριο στα Pinewood Studios, διευκρίνισε η βρετανική Eon Prοductions.

Ο Ντάνι Μπόιλ, 61 ετών, είχε κατά το παρελθόν σκηνοθετήσει τις ταινίες "Slumdog Millionaire" και "Steve Jobs".

Οι παραγωγοί Μάικ Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπροκόλι χαρακτηρίζουν "εξαιρετικά ταλαντούχο" τον Μπόιλ που βραβεύτηκε με 'Οσκαρ σκηνοθεσίας το 2009 για τη δραματική ταινία "Slumdog Millionaire" και είναι επίσης γνωστός για την ταινία "Trainspotting".

Το σενάριο της ταινίας της οποίας ο τίτλος δεν είναι ακόμη γνωστός υπογράφει ο Βρετανός Τζον Χοντζ, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Ντάνι Μπόιλ στην ταινία "Trainspotting".

Η νέα ταινία θα διανεμηθεί από τη Universal Pictures παγκοσμίως και από την MGM στις ΗΠΑ όπου θα προβληθεί στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου 2019, δύο εβδομάδες μετά την πρώτη προβολή της στη Βρετανία, στις 25 Οκτωβρίου.

Μπόιλ και Κρεγκ συνεργάστηκαν παλαιότερα σε μικρή μήκους ταινία για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012, στην οποία ο ηθοποιός, ως Τζέιμς Μποντ, εισέρχεται στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου τον υποδέχεται η βασίλισσα Ελισάβετ.

Θα είναι η πέμπτη φορά που ο Κρεγκ θα υποδυθεί τον γοητευτικό πράκτορα με την ήρεμη ομιλία και την προτίμησή του στο martini. Έπειτα από φήμες μηνών για το εάν θα επαναλάβει τον ρόλο του πράκτορα μετά το "Spectre" (2015), o 50χρονος βρετανός ηθοποιός που υποδύεται τον κατάσκοπο από το 2006 με την ταινία "Casino Royale", επιβεβαίωσε πέρυσι ότι θα φορέσει ξανά το σμόκιν του Μποντ για πέμπτη φορά η οποία θα είναι η τελευταία.

Η Dua Lipa για το θεματικό τραγούδι

dua

Η τραγουδίστρια Dua Lipa (Ντούα Λίπα) απάντησε στις φήμες ότι ενδέχεται να ηχογραφήσει το θεματικό τραγούδι για την επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ.

Η Ντούα πρόσφατα ανακηρύχθηκε η πιο επιτυχημένη γυναίκα καλλιτέχνης της χρονιάς - με το άλμπουμ που φέρει το όνομά της και με το οποίο έκανε ντεμπούτο, να φθάνει τα 95.000 αντίτυπα το 2018 και το single της «IDGAF» να ξεπερνά τις 509.000 συνδυασμένες πωλήσεις. Το βίντεό της για το τραγούδι «New Rules» έσπασε κάθε ρεκόρ, καθώς τα views στο Youtube, ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο.

Η μεγάλη της νέα επιτυχία One Kiss, συνεργασία με τον Κάλβιν Χάρις, πήγε κατ' ευθείαν στο No.1, επιβεβαιώθηκε ότι θα εμφανιστεί στον τελικό του πρωταθλήματος του UEFA Champions League και τώρα φαίνεται πως η ασταμάτητη άνοδός της συνεχίζεται και ότι ενδέχεται να ενταχθεί στο ποπ πάνθεον των αστέρων που ηχογράφησαν το θέμα για ταινία 007.

«Δεν ξέρω» είπε. «Θα ήθελα πολύ να το κάνω, αλλά δεν το ηχογραφώ... μέχρι στιγμής... Δεν θέλω να το γρουσουζέψω. Θα ήθελα πολύ να το κάνω» ανέφερε.

Η 21χρονη Αλβανή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην τελετή των Μουσικών Βραβείων Billboard, όπου τραγούδησε την επιτυχία της «New Rules» - νούμερο 1 στα βρετανικά charts. Η τελευταία φορά που γυναίκα ανέβηκε σε αυτή τη θέση ήταν το 2015, η Αντέλ - κι εκεί τη «συνέλαβε» ο Κιθ Κόλφιλντ του Billboard.

Οι τελευταίοι 12 μήνες ήταν για αυτήν «πραγματικά σουρεαλιστικοί». «Είμαι τόσο ευγνώμων για την ανταπόκριση και άλλαξε τελείως τη ζωή μου και γυρνάω τον κόσμο, και έχω την εμπειρία διαφορετικού πλήθους κάθε φορά και, αλήθεια, είμαι τόσο, τόσο ευτυχισμένη... και κάνοντας αυτό απόψε είναι πολύ τρελό για μένα... Είναι η πρώτη μου περφόρμανς σε μεγάλο show αμερικανικών βραβείων» αναφώνησε η Ντούα.

Για τη συνεργασία της με τον Κάλβιν Χάρις στην τελευταία επιτυχία τους, το «One Kiss», είπε ότι «πιστεύω πως μαζί του, και απ' ό,τι βλέπετε από όλα τα προηγούμενα τραγούδια του, κάθε τι συνεχώς εξελίσσεται και ποτέ δεν πρέπει να φοβάσαι να αλλάζεις».

Ενόψει του Pride, τον Ιούνιο, ο Κιθ Κόλφιλντ τη ρώτησε αν έχει κάποιο μήνυμα για τους ΛΟΑΤΚΙ θαυμαστές της. «Νομίζω ότι είναι σημαντικό, πρώτα απ' όλα, να δείξουμε υποστήριξη, ειδικά στην πλατφόρμα για την οποία μπόρεσα να στείλω ένα μήνυμα σε πολύ περισσότερους ανθρώπους σχετικά με το ότι η αγάπη είναι αγάπη...» είπε.

Πάντως σε ό,τι αφορά την μουσική επένδυση για τη συνέχεια της κατασκοπευτικής κινηματογραφικής σειράς ο Εντ Σίραν αποκάλυψε ότι έχει ήδη ετοιμάσει ένα τραγούδι. «Έχω ένα τραγούδι που γράφτηκε πριν από περίπου τρία χρόνια» είπε.

Πρόσφατα τραγούδια ταινιών Τζέιμς Μποντ έχουν ερμηνεύει οι Σαμ Σμιθ, Αντέλ, Τζακ Γουάιτ και Αλίσια Κις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ