ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Captain Marvel: η πιο δυνατή υπερήρωας εκρήγνυται στο πρώτο trailer (vid)

Captain Marvel: η πιο δυνατή υπερήρωας εκρήγνυται στο πρώτο trailer (vid)

Eίναι μια πολυαναμενόμενη παραγωγή και πολλοί τη χαιρετούν ως την απάντηση της Marvel στο Χόλιγουντ μετά το κίνημα #MeToo. Η Μπρι Λάρσον είναι επίσημα η Captain Marvel και το νέο, ολόφρεσκο trailer προειδοποιεί: αυτή η πιλότος δεν είναι αυτό που νομίζεις. 

Με τα media να χαιρετίζουν την ταινία ως την πρώτη μεγάλη κίνηση του studio προς το γυναικείο κοινό η ταινία που πρωταγωνιστεί η οσκαρούχος Λάρσον για το Room είναι και η πρώτη σόλο ταινία της Marvel όπου η ανθρωπότητα περιμένει σωτηρία από μια γυναίκα.

Η Λάρσον υποδύεται την Κάρολ Ντάνβερς, μια πιλότο που αποκτάει υπερδυνάμεις όταν το DNA της αναμειγνύεται με εκείνο ενός εξωγήινου πολεμιστή.

Με την ταινία να εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’90 η νοσταλγία είναι πρωταγωίστρια στην ταινία που υπογράφουν οι Αννα Μπόντεν και Ράιαν Φλεκ και φέρνει την Λάρσον αλλά και τους Τζουντ Λο, Σάμιουελ Τζάκσον και Ανέτ Μπένινγκ στη μεγάλη οθόνη.

Η επιλογή της Λάρσον δεν είναι τυχαία. Η ηθοποιός έχει καθιερωθεί στη βιομηχανία του θεάματος ως μια από τις πιο ισχυρές φωνές κατά του σεξισμού και των αρπακτικών στο Χόλιγουντ ακόμη και πριν το σκάνδαλο Γουάινστιν.

Πιο δυνατή από κάθε υπερήρωα

Η Captain Marvel είναι η δυνατότερη υπερηρωίδα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο πρόεδρο των Marvel Studios, Kevin Feige σε συνέντευξη του.

Σύμφωνα με τον Feige η δύναμη της Κάρολ Ντάνβερς είναι ασύγκριτη σε σχέση με τους υπόλοιπους χαρακτήρες του MCU -και μιλάει κυριολεκτικά.

Η Λάρσον ξεκίνησε τις καθημερινές προπονήσεις εννιά μήνες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα με boxing, judo και πάλη ανάμεσα σε άλλα.

Το Captain Marvel κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαρτίου στην Αυστραλία και στις 8 Μαρτίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ