Κένυα - Επίθεση στο Ναϊρόμπι: Νέες εκρήξεις στο μέρος που είχαν καταλάβει οι τζιχαντιστές
Πυρά και εκρήξεις ακούστηκαν ξανά, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (Τετάρτη 16/1), στο Ναϊρόμπι, την πρωτεύουσα της Κένυας, όπου οι τοπικές αρχές διεξάγουν επιχείρηση για την απομάκρυνση τουλάχιστον 50 ανθρώπων που επέζησαν και κρύβονταν μέσα στο κτήριο που κατέλαβαν μέλη της σομαλικής οργάνωσης Αλ Σεμπάμπ.
Ανάμεσα στα άτομα που κατάφεραν να σωθούν από τη νέα επίθεση των τζιχαντιστών είναι και μια έγκυος, διευκρίνισε ο τραυματιοφορέας, καθώς και η κόρη ενός πρώην βουλευτή.
Από την πλευρά του, ο πρώην βουλευτής Μπόνι Χαλουάλε, γνωστοποίησε μέσω Twitter ότι η κόρη του σώθηκε μετά 12 και πλέον ώρες αφότου άρχισε η επίθεση των Σομαλών ισλαμιστών.
ΚΟΣΜΟΣ
«Θα υπερασπιστούμε την κυριαρχία μας με όλη μας τη δύναμη» απαντά το Ιράν στον Τραμπ
21:23
ΕΛΛΑΔΑ
Χάθηκαν οκτώ άτομα σε φαράγγι στην Εύβοια - Σπεύδουν δυνάμεις για τον εντοπισμό τους
21:11
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Απάντηση του Ιράν: «Θα υπερασπιστούμε την κυριαρχία μας» - Αινιγματικός Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00»
21:00
ΣΠΟΡ
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0: Χ-αμένο έδαφος για «Δικέφαλο» και «Πράσινους» στην πρεμιέρα των Play Off
20:58
ΕΛΛΑΔΑ