Δολοφονία Τοπαλούδη: Η τελευταία συνομιλία της 21χρονης με φίλο της πριν τη δολοφονία
Η τελευταία συνομιλία που είχε η Ελένη Τοπαλούδη με τον καλύτερό της φίλο λίγο πριν πέσει νεκρή βλέπει το «φως» της δημοσιότητας.
Ο φίλος της 21χρονης φοιτήτριας, που έχει δώσει κατάθεση στις Αρχές, φέρεται να υποστήριξε ότι τις τελευταίες μέρες πριν το έγκλημα η νεαρή φοιτήτρια φαινόταν αγχωμένη.
Σύμφωνα τα όσα κατέθεσε, τα ξημερώματα Τρίτης 27η Νοεμβρίου είχε πάει από το σπίτι της Ελένης και είδε ότι είχε πρησμένα μάτια και φαινόταν πολύ κουρασμένη. Όπως είπε, τον τελευταίο καιρό δεν είχε σταθερή σχέση. Το βράδυ της δολοφονίας της είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και με μηνύματα μέσω Messenger.
Πώς η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς βρέθηκε να πληρώνει «ενοίκιο χρυσάφι» σε Άραβες
Παράταση στη διαγραφή Παπαχριστόπουλου δίνει ο Καμμένος
Υπόθεση Τοπαλούδη: Καρέ-καρέ η τελευταία διαδρομή της φοιτήτριας πριν τη δολοφονία
Στα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο τους, σχεδίαζαν να συναντηθούν. Η άτυχη κοπέλα θα πήγαινε στο Πανεπιστήμιο να δώσει ένα μάθημα και μετά τις 19:30 το απόγευμα θα ήταν ελεύθερη. Η Ελένη, όμως, δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού τους. Ο φίλος της εναγωνίως την αναζήτησε στο Messenger χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρόδος: Σοκάρει η 19χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από το δολοφόνο της Τοπαλούδη
Πώς διαμορφώνονται οι νέοι μισθοί σε Δημόσιο και ΟΤΑ μετά την αύξηση του κατώτατου - Παραδείγματα
05:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 9 Απριλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
04:00
Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων από δικαιούχους του Youth Pass 2026 - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
03:00
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης που τέθηκε σε ισχύ από τον ΔΕΔΔΗΕ
02:00