ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Αναζητείται… εξερευνητής παραλιών που θα πληρώνεται χιλιάδες ευρώ για να ταξιδεύει

Αναζητείται… εξερευνητής παραλιών που θα πληρώνεται χιλιάδες ευρώ για να ταξιδεύει
Pixabay

Η Royal Caribbean αναζητά έναν εκπαιδευόμενο «εξερευνητή παραλιών» και πληρώνει χιλιάδες ευρώ τον μήνα για τα ταξίδια του.

 

Η δουλειά είναι μοναδική και φυσικά δεν θα μπορούσε να δοθεί μέσω μίας… βαρετής συνέντευξης. Η εταιρεία δέχεται αιτήσεις μέσωInstagram, όπως άλλωστε αρμόζει σε μία τόσο ταξιδιάρικη εμπειρία.

Ο επιλαχών ή η επιλαχούσα για τη θέση θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει σε μοναδικούς προορισμούς, μεταξύ άλλων η Αλάσκα, η Ιαπωνία, η Νορβηγία και το Ντουμπάι και να ζήσει το απόλυτο όνειρο.

Η καθημερινή ρουτίνα του εργαζομένου θα περιλαμβάνει ατελείωτη διασκέδαση, με μία και μόνη υποχρέωση: να αναρτά στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την κάθε περιπέτειά του.

Διαβάστε επίσης:

Πόσα χρήματα παίρνει ηθοποιός που έκανε ένα... «πέρασμα» από τα «Φιλαράκια»

Το όνομά του είναι Bond και η επόμενη ταινία του ίσως γυριστεί στην Ελλάδα!

«Prison Break» για χιμπατζήδες στην Ιρλανδία

Κι αυτό δεν είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ο μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα αξιομνημόνευτο ταξίδι σε ένα ιδιωτικό νησί στην Καραϊβική!

Η εταιρεία θα πληρώνει κάθε χρόνο σχεδόν 120.000 ευρώ για τα ταξίδια του εργαζομένου του. Μία ειδική επιτροπή θα αποφασίσει ποιος θα λάβει τη θέση. Μεταξύ των μελών της επιτροπής θα είναι ο κιθαρίστας του συγκροτήματος The Vamps, James McVey.

https://www.instagram.com/p/BtgqJrPgPV5

«Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το συναίσθημα της εξερεύνησης νέων προορισμών και εμπειριών- είτε στη στεριά, είτε στη θάλασσα», είπε ο McVey, σύμφωνα με τη Sun, δηλώνοντας, παράλληλα, ενθουσιασμένος σχετικά με την ευκαιρία που θα του δοθεί να συμβάλει στην εύρεση του τυχερού ταξιδιώτη.

Η θέση είναι ανοιχτή για τους πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις του με τον εξής απλό τρόπο: Θα πρέπει να χρησιμοποιούν το hashtag #ShoreExplorer και να κάνουν tag την @RoyalCaribbeanUK στις αναρτήσεις τους στο Instagram για να μπουν στη λίστα των συμμετεχόντων.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την 1η Μαρτίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ