ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με τον Τσίπρα για να μπει στο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ο Παπαχριστόπουλος

Συνάντηση με τον Τσίπρα για να μπει στο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ο Παπαχριστόπουλος
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Έτοιμος για να ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πρώην – πια- βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Μάλιστα προς αυτό θα ζητήσει και συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα όπως ο ίδιος αποκάλυψε.


Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος με τον τρόπο αυτό επανήλθε στα σενάρια που τον θέλουν να εντάσσεται στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Και πιθανότατα στον Δυτικό Τομέα της Β΄ Αθηνών.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 εξήγησε πως «συνεχίζουμε (σ.σ. ο ίδιος και οι έξι βουλευτές) να στηρίζουμε το κυβερνητικό έργο γιατί πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση πήρε μία χώρα χρεοκοπημένη, λεηλατημένη και σιγά σιγά την αναστηλώνει».

Συμπλήρωσε πως «στήριζα, στηρίζω και θα συνεχίσω να στηρίζω την προσπάθεια της κυβέρνησης να σηκώσει τη χώρα, να τελειώσει οριστικά με τη διαπλοκή και την μιντιακή δικτατορία».

«Τέσσερα χρόνια στήριζα το κυβερνητικό έργο. Συνεχίζουμε (σ.σ. ο ίδιος και οι έξι βουλευτές) να στηρίζουμε το κυβερνητικό έργο γιατί πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση πήρε μία χώρα χρεοκοπημένη, λεηλατημένη και σιγά σιγά την αναστηλώνει. Δεν βλέπω κανένα λόγο να αλλάξω» τόνισε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος συμπληρώνοντας πως θα ζητήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα για να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Live: Μια ημέρα παράταση πήρε η συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
Συνέχεια στην κόντρα δίνει ο Δ. Καμμένος: «Προδότης και απατεώνας ο Κουίκ»
«Καρφιά» Καμμένου για Βούτση και Κουίκ: «Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε αυτά»

Επανέλαβε πως η παράδοση της έδρας του δεν ήταν κάτι το σπουδαίο, αλλά το αυτονόητο, καθώς έχει δικό του κώδικα συμπεριφοράς. Σχετικά με τη στάση των έξι βουλευτών και τη δέσμευση στήριξης, ανέφερε ότι μπορούν να διαφοροποιηθούν αργότερα σε κάποιο νομοσχέδιο και εξήγησε ότι η δέσμευση ήταν για να μην ευτελίζεται ο κοινοβουλευτισμός.








ΔΗΜΟΦΙΛΗ