Δεν κατέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ο Ολυμπιακός
Διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην «κατέβει» στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι διαιτητές έδωσαν διορία 15 λεπτών στους παίκτες του Ολυμπιακού να εισέλθουν στο γήπεδο, ωστόσο αυτό δεν συνέβη.
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το πούλμαν των «ερυθρόλευκων» αποχώρησε από το ΟΑΚΑ και ως εκ τούτου η αναμέτρηση κατοχυρώνεται υπέρ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ο οποίος προκρίνεται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Την οργισμένη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προκάλεσε πάντως η απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει να αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο ΟΑΚΑ, κάνοντας λόγο για «μεθοδεύσεις». Χαρακτηριστικά, δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:
«Όλα είναι μεθοδευμένα. Έχουν παίκτες απλήρωτους, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα. Και δεν κατεβαίνουν επειδή λένε ότι δεν τους αρέσει η διαιτησία! Είναι ο λόγος και μία πρόφαση για να σηκωθεί η οικογένεια και να φύγει. Τα παιχνίδια παίζονται στο παρκέ. Έχουμε παίξει και εμείς στο ΣΕΦ, μία, δύο, τρεις. Έχουμε νιώσει αδικία, αλλά βγαίνουμε και παίζουμε».
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού
01:00
Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 2.000 ανέργων
00:30
Ο Ζελένσκι καταδικάζει τον «εκβιασμό» της Ευρώπης για τον αγωγό πετρελαίου Ντρούζμπα
23:59
Ο πραγματικός στόχος του Ισραήλ στο Ιράν - Σχέδιο για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες επιθέσεων
23:55