ΚΟΣΜΟΣ

Ελεύθερη αφέθηκε η «οργισμένη» ξανθιά influencer που πέταξε καρέκλα από ουρανοξύστη

Ελεύθερη αφέθηκε η «οργισμένη» ξανθιά influencer που πέταξε καρέκλα από ουρανοξύστη

Σε αστυνομικό τμήμα του Τορόντο παρουσιάστηκε η Marcella Zoia, η οποία είχε προκαλέσει «πανικό» στα social media με βίντεο όπου πετούσε καρέκλα από ταράτσα ουρανοξύστη.

Η 19χρονη influencer προκάλεσε τις αντιδράσεις του κόσμου του διαδικτύου, αλλά και των Αρχών, πετώντας την καρέκλα από τον 45ο όροφο διαμερίσματος Airbnb, χωρίς να τραυματίσει κάποιον. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως η Zoia δεν είχε ενοικιάσει διαμέρισμα στο κτήριο, αλλά ήταν φιλοξενούμενη.

«Ερευνούμε το συμβάν» ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, διευκρινίζοντας πως ήταν προσκεκλημένη από τρίτο άτομο, ενώ κατά τη διάρκεια της αδικαιολόγητης πράξης της, στον χώρο βρίσκονταν συνολικά τέσσερα άτομα, των οποίων έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση, σύμφωνα με τον Ben Breit, εκπρόσωπο της Airbnb.

Η αστυνομία αφού ταυτοποίησε τη νεαρή, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες για εκείνη, η οποία τελικά παραδόθηκε με δική της πρωτοβουλία. Στο Instagram της είχε 4.000 followers, αλλά το διέγραψε μετά τη σύλληψή της.

51553215 774143319619953 2353369206050783232 n


Πηγή: Instagram/Marcella Zoia Official

Διαβάστε επίσης:
Oscar de la Renta: Φαντασία και πολυχρωμία στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης
«Είμαι πανευτυχής»: Παντρεύτηκε μία... κούκλα ζόμπι μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης
Ανακαλύφθηκε στην Τανζανία το απολίθωμα ενός ακόμη Τιτανόσαυρου

Αφού καταδικάστηκε, κατέβαλε εγγύηση 2.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερη. Της απαγορεύτηκε όμως οποιαδήποτε επαφή με τους τέσσερις που ήταν μαζί της όταν καταγράφθηκε το «επίμαχο» βίντεο.

«Είναι συντετριμμένη από το γεγονός. Έχει καταλάβει το σφάλμα της και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσε να τραυματίσει κάποιον» δήλωσε ο συνήγορός της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ