ΣΠΟΡ

«Μαμά, σταμάτα!»: Άσος της Ρόμα τα «έψαλε» στη μητέρα του για τις σέξι selfies

«Μαμά, σταμάτα!»: Άσος της Ρόμα τα «έψαλε» στη μητέρα του για τις σέξι selfies
AP Photo/Andrew Medichini

Ο νεαρός άσος της Ρόμα Νικολό Ζανιόλο αφού συγκέντρωσε τα βλέμματα πάνω του με τα δυο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Πόρτο για τους «16» του Champions League τα... έψαλε στη μητέρα του για τις σέξι selfies της στο Instagram.

Ο 19χρονος άσος της ιταλικής ομάδας βλέποντας τις «καυτές» πόζες της μητέρας του Φραντσέσκα Κόστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, της τα «έψαλε» μιας και δεν συνάδει με το προφίλ που θέλει να περάσει προς τα έξω.

Το νέο «αστέρι» της Ρόμα, που έγινε ο νεότερος Ιταλός ποδοσφαιριστής ο οποίος σκοράρει δύο τέρματα σε αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Corriere della Sera», είπε στη μητέρα του: «Σταμάτησέ το, μαμά. Αρκετά με αυτές τις φωτογραφίες. Μα τι κάνεις ποζάροντας με αυτό τον τρόπο; Είσαι 40 χρονών!».

Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει, μάλιστα, ότι η σύσταση αυτή έγινε, κατόπιν υπόδειξης των «τζιαλορόσι».

Διαβάστε επίσης:

Τζεφ Μπέζος: Είχε στείλει πάνω από 20 φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα στην Σάντσεζ
Σοκαριστικό sex tape «καίει» διάσημο τραγουδιστή: Συνευρίσκεται ερωτικά με 14χρονη
Καταζητούμενος στη Σκωτία ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Μέχρι τέλους για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός

Ο 19χρονος άσος είναι γιος του βετεράνου Ιταλού επιθετικού της Τζένοα Ίγκορ Ζανιόλο, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία της Φιορεντίνα, ενώ έχει περάσει επίσης από την Βίρτους Εντέλα και την Ίντερ, πριν πάρει μεταγραφή το περσινό καλοκαίρι στη Ρόμα, με την οποία μετράει ήδη 22 συμμετοχές και πέντε γκολ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ