ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Αγωνία για τέσσερις αγνοούμενους στη Μεσαρά – Χείμαρρος παρέσυρε το αυτοκίνητό τους

Κρήτη: Αγωνία για τέσσερις αγνοούμενους στη Μεσαρά – Χείμαρρος παρέσυρε το αυτοκίνητό τους
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ φωτογραφία αρχείου

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη, στην περιοχή της Μεσαράς, καθώς χείμαρρος παρέσυρε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο ζευγάρια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr όλα ξεκίνησαν στη 1 τα ξημερώματα όταν μία γυναίκα κάλεσε την άμεση Δράση και τους ενημέρωσε ότι το όχημά της έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροπόταμου.

Παρότι οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για δύο αγνοούμενους, o Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Νίκος Λαγουδάκης είπε στην τοπική ιστοσελίδα ότι στο όχημα επέβαιναν τελικά 4 άτομα, η 30χρονη οδηγός, ο σύζυγός της, ο πατέρας και η μητέρα της.

Το σημείο «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής αλλά μέχρι στιγμής, οι έρευνες δεν έχουν αποφέρει καρπούς

Δεκαοκτώ άνδρες της ΕΜΑΚ, πυροσβεστικά κλιμάκια, άνδρες της αστυνομίας καθώς και άνδρες του λιμενικού Σώματος συμμετέχουν στις έρευνες.

Διαβάστε επίσης:
Επίθεση με βαριοπούλες σε πολυκατάστημα στη λεωφόρο Κηφισίας
Σεισμός στην Κρήτη
Βόλος: «Oμολογήσε» πέντε φανταστικούς φόνους για να ελέγξει την... ετοιμότητα των Αρχών

Το κινητό τηλέφωνο από το οποίο κάλεσαν για βοήθεια, σύμφωνα με τον διοικητή των πυροσβεστικών Δυνάμεων Κρήτης, έχει κλείσει.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο συμβάν σημειώθηκε και το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένα όχημα, στο οποίο επέβαινε μια 31χρονη γυναίκα, παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στη Χερσόνησο. Οκτώ υπάλληλοι της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ