ΕΛΛΑΔΑ

Εξιτηριο από το νοσοκομείο πήρε ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης

Εξιτηριο από το νοσοκομείο πήρε ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης
FACEBOOK

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης, μία εβδομάδα μετά την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του στον Λυκαβηττό. Όπως σημείωσε ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό ALPΗΑ κατά την έξοδό του, δεν επρόκειτο για δολοφονική επίθεση, αλλά για ληστεία και δήλωσε ευτυχής που ζει.

«Δεν έχω κανέναν αντίπαλο, κανέναν εχθρό, από όλο τον κόσμο πρεσβεύω το καλό, και γι’αυτό και ο Κύριος με βοήθησε», είπε και πρόσθεσε πως το ότι ζει είναι ένα θαύμα:«Είναι η μόνη εξήγηση που μπορούν να δώσουν και οι γιατροί ότι είναι θαύμα γιατί επιστημονική εξήγηση δεν μπορεί να δοθεί σύμφωνα με τα τραύματα και τους γιατρούς», είπε και τόνισε πως το μόνο που θέλει είναι να πάει σπίτι του και να βρει την ρουτίνα του.

«Εργάζομαι σε ένα συγκλονιστικά απροσπέλαστο περιβάλλον, τρομακτικά ασφαλές και δεν είχα φροντίσει το ίδιο πράγμα στο σπίτι μου. Αυτό πλήρωσα και απλά τώρα όλα θα αλλάξουν», κατέληξε και ευχαρίστησε τους φίλους του για την συμπαράστασή τους όλο αυτό τον καιρό.

Η επίθεση συνέβη, περίπου στις 8-8.30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στον περιφερειακό του Λυκαβηττού, την στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι του με την γυναίκα του, μετά τη δουλειά. Οι δράστες φαίνεται πως σκοπό είχαν να του αποσπάσουν χρήματα και κοσμήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ