ΣΠΟΡ

Ο Ατρόμητος του Δέλλα υποχρέωσε την ΑΕΚ σε ήττα με 1-0 στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος του Δέλλα υποχρέωσε την ΑΕΚ σε ήττα με 1-0 στο Περιστέρι.
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Ο Ατρόμητος του Τραϊανού Δέλλα ήταν ο νικητής στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ του Πογιέτ, που έχασε για πρώτη φορά το 2016, αλλά παραμένει 2η στην βαθμολογία, 4 βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό.

Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ατρόμητος είχαν το νου τους στο να διαφυλάξουν το «μηδέν» στα πρώτα 45 λεπτά για αυτό και δεν καταγράφηκε κάποια σημαντική ευκαιρία στον αγώνα.

atromitos-aek greek super league


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / Δημήτρης Ντούντουμης)

Στο 53 ο Ατρόμητος τιμώρησε την αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ και ο Λε Ταλέκ ετοίμασε το 1-0 από τον Μπρίτο, που το αφιέρωσε στην σύζυγο του. Ο Δικέφαλος ακόμη και μετά την είσοδο του Πέκχαρτ δεν έβγαζε φάσεις (1 τελική στην εστία σε 90 λεπτά), ενώ οι Περιστεριώτες στην κόντρα, είχαν φάσεις και άγγιξαν το 2ο γκολ στο 81 με το σουτ του Λε Ταλέκ στο δοκάρι. Η μετατροπή του συστήματος από τον Πογιέτ σε 3-5-2 έκανε πιο επιθετική την Ένωση, χωρίς όμως να έρθει η ισοφάριση.

atromitos-aek epeisodia


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / Νίκος Μήτσουρας)

Με την λήξη του αγώνα είχαμε επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων και δυνάμεις της Αστυνομίας, που προσπάθησαν να επιβάλουν την τάξη.

«Χρυσό τρίποντο» για Ήρα και Βέροια

Ο Βέλλιος σκοράρει, ο Ηρακλής κερδίζει. Το 10ο γκολ του Έλληνα επιθετικού με πέναλτι στο ημίωρο ήταν αρκετό για να κερδίσει ο «γηραιός» 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, που προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά δεν μπόρεσε στο β μέρος, ολοκληρώνοντας το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολή του Νικολιά.

iraklis-pas greek super league


(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΜΕ / PIXEL / Σωτήρης Μπαρμπαρούσης)

Στην Ημαθία η Βέροια ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα και προηγήθηκε της Καλλονής με τον Μαγιέφσκι στο 15. Στο ημίωρο οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κλειδώσουν το τρίποντο με πέναλτι, 2 φορές όμως ο Δαύκος σταμάτησε το Ναζλίδη. Στο δεύτερο 45λεπτο η εικόνα άλλαξε με την Καλλονή να χάνει τις ευκαιρίες, αλλά ο Ανάκογλου στο 88 να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

SUPER LEAGUE 21η αγωνιστική

Σάββατο (6/2)

Πλατανιάς-Αστέρας Τρ. 2-0
Λεβαδειακός-Πανθρακικός 1-1
Παναθηναϊκός-Ξάνθη 0-1

Κυριακή (7/2)

Ηρακής-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-0
Βέροια-Καλλονή 2-0
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19.30)

Δευτέρα (8/2)

Πανιώνιος-Παναιτωλικός (19.30)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ