Περιστέρι: Ο μαυροφορεμένος άντρας πυροβόλησε πέντε φορές στον αέρα έξω από το γήπεδο
Σκηνές πανικού επικράτησαν έξω από γήπεδο στο Περιστέρι χθες, Παρασκευή (03/04) αργά το απόγευμα, γύρω στις 19.30, όταν σημειώθηκαν πυροβολισμοί ενώπιον μίας παρέας παιδιών, ηλικίας 9 – 10 ετών.
Ένας μαυροφορεμένος άντρας πλησίασε τα παιδιά που ήταν έξω από το γήπεδο και τους είπε να σηκώσουν τα κινητά τους και να τραβήξουν βίντεο, καθώς θα αρχίσει να πυροβολεί.
Ο μυστηριώδης άνδρας άνοιξε πυρ, πυροβολώντας στον αέρα πέντε φορές, μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών, τα οποία έφυγαν τρέχοντας μακριά από το γήπεδο.
Ο μαυροφορεμένος άντρας τράπηκε σε φυγή, ενώ
στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, που περισυνέλλεξε πέντε κάλυκες.
Το σοβαρό αυτό περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία, που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.
Η NASA ίσως βρήκε αποδείξεις ζωής στον Άρη, αλλά οι επιστήμονες μπορεί να μην το μάθουν ποτέ
10:25
Νότια Κορέα: Επίθεση με μαχαίρι σε σούπερ μάρκετ, οχτώ τραυματίες - Ο ένας υπέστη καρδιακή ανακοπή
10:20
Εφιάλτης για υπερήλικα στην Λάρισα: Άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του, τον απείλησαν και τον λήστεψαν
10:18
Κουέντιν Ταραντίνο: Ο Σάσα Μπάρον Κοέν πρωταγωνιστεί στο πρώτο θεατρικό του έργο
10:17