ΕΛΛΑΔΑ

Ντένια Παράσχη: Ξεπεράστηκαν τα εμπόδια για την μεταφορά της στη Βοστώνη

Ντένια Παράσχη: Ξεπεράστηκαν τα εμπόδια για την μεταφορά της στη Βοστώνη
FACEBOOK

Ξεπεράστηκαν τα εμπόδια που είχαν δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα για την μεταφορά της 28χρονης Ντένια Παράσχη στη Βοστώνη, προκειμένου να υποβληθεί σε περίπλοκη επέμβαση αφαίρεσης όγκου από την καρδιά.

Το αργότερο ως αύριο, η 28χρονη Ζακυνθινιά θα μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βοστώνης, ώστε να θεραπευτεί από την σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά από την οποία πάσχει.

Απομένουν μόνο να ξεκαθαριστούν κάποια διαδικαστικά, κυρίως γραφειοκρατικά ζητήματα για να γίνει η μεταφορά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αυτή την στιγμή η οικογένεια της Ντένιας έχει στα χέρια της τέσσερις προτάσεις αεροπορικών εταιριών και τις εξετάζεις όλες, καθώς για να ταξιδέψει η 28χρονη πρέπει να διασφαλιστεί ειδικός χώρος στο αεροπλάνο.

Ήδη στην Αμερική έχει γίνει πολύ σοβαρή προετοιμασία από οργανώσεις της Ομογένειας για την υποδοχή της Ντένιας και της οικογένειάς της και σε αυτό έχει συμβάλει ιδιαίτερα η ζακυνθινής καταγωγής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα.

Στο μεταξύ, πολίτες κάθε ηλικίας συνεχίζουν να προσφέρουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την Ντένια, σε λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Εθνική Τράπεζα, ενώ για το Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί πολλές εκδηλώσεις στη Ζάκυνθο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να δοθούν στην οικογένεια Παράσχη.

Η υπόθεση της Ντένιας Παράσχη έχει προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση και η ανταπόκριση του κόσμου για την παροχή βοήθειας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Από την ημέρα που έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας της Ντένιας, έχει ενεργοποιηθεί μια "γραμμή ζωής" σε όλη την Ελλάδα αλλά και μεταξύ των ομογενών σε όλο τον κόσμο για συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για να σωθεί η 28χρονη.

Στο πλευρό της Ντένιας βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας, συμμετέχοντας στο ταμείο αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για την επέμβαση που θα της σώσει τη ζωή.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Βασίλης Τοροσίδης, δήλωσε για την Ντένια:

“Ως ενεργοί πολίτες, αισθανόμαστε την ανάγκη να επιστρέψουμε στην ελληνική κοινωνία, με κάθε τρόπο και μέσο, λίγη από την αγάπη που μας έχει προσφέρει απλόχερα και χωρίς ιδιοτέλεια όλα αυτά τα χρόνια. Εκ μέρους των συμπαικτών μου, ελπίζω να πάνε όλα κατ' ευχήν για τη Διονυσία”.

Διαβάστε επίσης:

Ζάκυνθος: Πανελλήνια συγκίνηση για την υπόθεση της Ντένιας Παράσχη

Ντένια Παράσχη: Και η Εθνική Ελλάδας στο πλευρό της- Θρίλερ με τη μεταφορά στη Βοστώνη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ