Αγρότες: Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία (pics)
Έκκρυθμη παραμένει η κατάσταση στην Αθήνα μετά τις πρώτες συγκρούσεις που ξέσπασαν ανάμεσα σε αγρότες από την Κρήτη και αστυνομικούς των ΜΑΤ.
Η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις.
Εξάλλου, έπειτα από διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε εκπροσώπους των αγροτών και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποφασίστηκε να επιτραπεί η είσοδος μικρού αριθμού τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας.



Aπό το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προτάθηκε στα μπλόκα, που επέμεναν να κατεβάσουν τρακτέρ στο Σύνταγμα, να στείλουν έναν συμβολικό αριθμό με συγκεκριμένους όρους αλλά οι εκπρόσωποι των περισσότερων μπλόκων διαφώνησαν, εκτός από το μπλόκο της Νίκαιας.


Κατόπιν αυτού, υπήρξε συμφωνία μεταξύ υπουργείου και αγροτών να έρθουν στην Αθήνα 17 τρακτέρ του μπλόκου της Νίκαιας, καθώς και κάποια αγροτικά αυτοκίνητα, συνοδευόμενα από περιπολικά. Τα τρακτέρ θα περάσουν από τις Αφίδνες περίπου στις 14.30 και θα παρελάσουν στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ 16.00 και 18.00 το απόγευμα, πάντα με τη συνοδοεία αστυνομικών δυνάμεων και απολύτως ελεγχόμενα και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν.


Φωτό: CNN Greece
Διαβάστε επίσης:
SPONSORED
Στις 31/5 η καταβολή του επιδόματος παιδιού - Τι πρέπει να ξέρουν οι δικαιούχοι
03:00
Επίδομα 150 ευρώ για κάθε παιδί - Πότε θα πληρωθεί η έκτακτη ενίσχυση στους δικαιούχους
02:00
Ποια η προθεσμία για τις αιτήσεις κατάταξης ΑΣΕΠ υποψηφίων εκπαιδευτικών
01:00
Αντίστροφη μέτρηση για τις παιδικές κατασκηνώσεις της ΔΥΠΑ - Πώς θα κάνετε αίτηση
00:30