ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Κατάληψη της ΔΟΥ Αγίου Νικολάου από αγρότες και κτηνοτρόφους

Κρήτη: Κατάληψη της ΔΟΥ Αγίου Νικολάου από αγρότες και κτηνοτρόφους
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε κατάληψη της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου προχώρησαν σήμερα το πρωί αγρότες και κτηνοτρόφοι του Οροπεδίου, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο Νόμου της Κυβέρνησης που αφορά στο ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου τους, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Οροπεδίου αναφέρουν, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι κλιμακώνεται ο αγώνας τους και τονίζουν ότι προχωρούν σε κατάληψη της εφορίας.

«Και από εκεί θα αποφασίσουμε για περαιτέρω κινήσεις που θα είναι πολύ δυναμικές», προειδοποιούν.

Η κατάληψη της ΔΟΥ θα διαρκέσει μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι και στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προχωρήσουν σε κλείσιμο της Εθνικής Οδού Ηρακλείου-Αγίου Νικολάου στο ύψος του Αγίου Γεωργίου στο Σεληνάρι, διακόπτοντας ανα τακτά χρονικά διαστήματα την κυκλοφορία μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Στο μεταξύ, σήμερα το βράδυ αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Ηρακλείου με τη συμμετοχή εκπροσώπων των αγροτών από όλη την Κρήτη, προκειμένου να αποφασίσουν, την περαιτέρω πορεία του αγώνα τους.

Διαβάστε επίσης:

Αγρότες: Σφίγγουν τον κλοιό των μπλόκων

Προπηλακίστηκε από αγρότες ο Μιχελογιαννάκης στην Κρήτη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ