ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Τι αποκαλύπτει για το δυστύχημα η πραγματογνωμοσύνη

Παντελής Παντελίδης: Τι αποκαλύπτει για το δυστύχημα η πραγματογνωμοσύνη
Facebook

Σε καλή κατάσταση βρισκόταν το όχημα που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες, στην προσπάθεια να ανακαλύψουν τα αίτια του μοιραίου δυστυχήματος.



Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν για τα αίτια του δυστυχήματος, δεν υπήρξε μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητο που είχε δανειστεί ο Παντελίδης από τον Ρέμο και η κατάσταση του αυτοκινήτου ήταν καλή, δεν υπήρχε μηχανική βλάβη και φρένο και γκάζει δούλευαν κανονικά. Έτσι, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο Παντελής Παντελίδης δεν πάτησε φρένο στη μοιραία στροφή, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το ότι στο σημείο δεν είχαν βρεθεί ίχνη φρεναρίσματος.
Σε 20 μέρες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, καθώς και οι εξετάσεις DNA από τους εσωτερικούς χώρους του αυτοκινήτου.
Εντωμεταξυ, εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό την Τετάρτη η Φρόσω Κυριάκου. Η 21χρονη συνοδηγός του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο τροχαίο της περασμένης Πέμπτης, υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση στον ώμο και το χέρι και οι γιατροί της επέτρεψαν να συνεχίσει την ανάρρωσή της στο σπίτι.

Αντίθετα, η 30χρονη Μίνα Αρναούτη θα παραμείνει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι δύο φίλες νοσηλεύονται από την πρώτη στιγμή του δυστυχήματος στον Ευαγγελισμό. Η Φρόσω Κυριάκου εξακολουθεί να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ. Στην αρχική της κατάθεση είπε ότι η ίδια αλλά και ο Παντελίδης, δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας, ενώ δεν θυμόταν το αυτοκίνητο να έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.
Σύμφωνα με όσα είπε, την ώρα της πρόσκρουσης το χέρι του Παντελή Παντελίδη μπλέκεται στα σίδερα και τον ιμάντα της ζώνης. "Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι η Μυρσίνη να φωνάζει βοήθεια", είπε στην αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ