ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Δεν πρόλαβε να πατήσει το φρένο

Παντελής Παντελίδης: Δεν πρόλαβε να πατήσει το φρένο
Facebook

Επιβεβαιώνουν τα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν πρόλαβε να πατήσει φρένο την στιγμή του δυστυχήματος.

Επίσης, όλα δείχνουν ότι το τζιπ που του είχε παραχωρηθεί από τον Αντώνη Ρέμο ήταν σε άριστη μηχανολογική κατάσταση και τα ελαστικά του δεν είχαν πρόβλημα.

Στο μοιραίο δυστύχημα του πρωινού της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, το τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες. Όπως δείχνουν τα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης, δεν πάτησε καθόλου φρένο και αυτή ήταν η αιτία της σφοδρότητας της σύγκρουσης με τις μπάρες. Δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία για το ποια ήταν η αιτία που εμπόδισε τον τραγουδιστή να αντιδράσει. Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες, το μοιραίο τζιπ δεν είχε κανένα πρόβλημα στα φρένα ή στο γκάζι, τα ηλεκτρονικά του συστήματα δούλευαν κανονικά και τα λάστιχα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν αν είχε γίνει κατανάλωση αλκοόλ από τον Παντελή Παντελίδη, καθώς και τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA στο εσωτερικό του οχήματος που θα προσδιορίσουν που ακριβώς βρίσκοταν ο καθένας.

Η κατάσταση της υγείας των δύο κοριτσιών

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» παραμένει η Μίνα Αρναούτη, η μία από τις δύο συνεπιβάτισσες δίνοντας κρίσιμη μάχη για την υγεία της.

Η άλλη συνεπιβάτης, η 21χρονη Φρόσω Κυριακού έλαβε εξιτήριο καθώς η επέμβαση στον ώμο και το χέρι – όπου και της τοποθετήθηκαν λάμες - που υποβλήθηκε κρίθηκε επιτυχής και η ανάρρωση πλέον για την ασθενή θα συνεχιστεί κατ’ οίκον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ