Προσφυγικό: Γέμισαν τα Hot spot- Κατά εκατοντάδες συρρέουν στα κέντρα φιλοξενίας
Ασφυκτικά γεμάτα είναι τα περισσότερα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών (hotspot) σε ολόκληρη τη χώρα.
Παρόλα αυτά κατά εκατοντάδας συνεχίζουν να συρρέουν προσφυγές και μετανάστες στα κέντρα φιλοξενίας αναζητώντας λίγο φαΐ και έναν πιο ζεστό και "στεγνό" χώρο για τους ίδιους και τα παιδιά τους.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από το υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, στο στρατόπεδο του Σχιστού φιλοξενούνται 1420 πρόσφυγες και μετανάστες, στο κέντρο ανοιχτής φιλοξενίας του Ελαιώνα 690, στο γήπεδο του Χόκεϊ στο Ελληνικό 1571, στην αίθουσα αφίξεων του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού 1400, στο γήπεδο του μπέιζμπολ 680, στο στρατόπεδο των Διαβατών 2128, στην Χέρσο 2690, στην Νέα Καβάλα 2500, στις πύλες και στην αποθήκη του λιμανιού του Πειραιά 2.500, ενώ στην πλατεία Βικτωρίας παραμένουν περισσότεροι από 400 πρόσφυγες και μετανάστες.
Παράλληλα, στις 23:35 αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά το "Νήσος Μύκονος" με 451 επιβάτες με το υπουργείο να εκτιμά πως στη χώρα βρίσκονται έως και σήμερα πάνω από 28.000 προσφυγές και μετανάστες.
Βόλος: 50χρονος μαχαίρωσε την σύντροφό του και κάλεσε το ασθενοφόρο
19:15
Εντοπίστηκε στην Κυψέλη η 13χρονη ανήλικη που αγνοούνταν επί μέρες - Έγιναν 3 συλλήψεις
19:03
Ελβετία: 70 από τους 116 τραυματίες στη φωτιά στο Κραν Μοντανά εξακολουθούν και νοσηλεύονται
18:52
Συνέλαβαν μέλος της λίστας 10 καταζητούμενων του FBI στο Μεξικό - Προσέφεραν αμοιβή 10 εκατ. δολάρια
18:41