ΣΠΟΡ

Πέρασε με νίκη 3-0 ο ΠΑΟΚ από την έδρα του Παναιτωλικού που θύμιζε λίμνη

Πέρασε με νίκη 3-0 ο ΠΑΟΚ από την έδρα του Παναιτωλικού που θύμιζε λίμνη
Facebook / PAOK FC

Ούτε η βροχή και οι «λιμνούλες» στον αγωνιστικό χώρο του Αγρινίου, εμπόδισαν τον ΠΑΟΚ να νικήσει και να εμφανίσει ένα διαφορετικό πρόσωπο με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο του για πρώτη φορά.

Χωρίς να κάνει κάτι εξτρίμ ο Σέρβος κόουτς του Δικέφαλου κατέβασε την ομάδα με 4-3-3 και κατάφερε να επαναφέρει την ηρεμία στα αποδυτήρια. Αρκετοί παίκτες έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση και ακόμη και όταν ο Κυριακίδης έπαιζε μόνος του τον Δικέφαλο στην αρχή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι δεν έχασαν την ψυχραιμία τους. Ο Μιγκέλ Βίτορ με 2 ασίστ (τις πρώτες στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ) ετοίμασε και τα 2 γκολ του εκτελεστή Αθανασιάδη, που έφτασε τα 11 γκολ και κυνηγά να περάσει τον «Κινέζο» Γιάννου στην 2η θέση των σκόρερς (13).

Το 2ο ημίχρονο δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ, αφού η καταιγίδα και η χαλαζόπτωση στο φινάλε του πρώτου μέρους και την ανάπαυλα μετέτρεψαν το γήπεδο σε λίμνη. Ο Σιδηρόπουλος είχε άλλη γνώμη, αδικώντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και των 2 ομάδων, που έψαχναν με γεμίσματα κάποια προσπάθεια. Ο Μουνιός για τον Παναιτωλικό στο 68 έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ο Κοροβέσης αντίθετα, στην εστία των Αγρινιωτών την επόμενη μέρα για το τελικό 3-0.

2487898


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Πρωταγωνιστής της ημέρας ο Τάσος Μπακασέτας στη Νέα Σμύρνη, καθώς με χατ-τρικ οδήγησε τον Πανιώνιο σε μεγάλη νίκη 3-0 επί της Scoda Ξάνθη, ενώ ο ΠΑΣ με γκολ στο φινάλε κάθε ημιχρόνου (Τζημόπουλος, Μανιάς) πέρασε με 2-0 από την έδρα της Καλλονής.

Στην βαθμολογία και την μάχη των play-off: Ολυμπιακός 67, ΑΕΚ 50, Παναθηναϊκός (45), ΠΑΟΚ 41, Πανιώνιος 40, Αστέρας Τρ. 34, ΠΑΣ Γιάννινα 34, Λεβαδειακός 32.

Η 26η αγωνιστική

Σάββατο 12/3
Πανιώνιος-Ξάνθης 3-0
Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-3

Κυριακή 13/3
Ατρόμητος-Αστέρας Τρ. (15.00)
Ηρακλής-Βέροια (17.15)
Λεβαδειακός-Πλατανιάς (17.15)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (19.30)

Δευτέρα 14/3
ΑΕΚ-Πανθρακικός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ