Νεκρός βρέθηκε 14χρονος μαθητής στη Θεσσαλονίκη
Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγη ώρα 14χρονος μαθητής στη Θεσσαλονίκη. Ο 14χρονος αγνοείτο από χθες από το σπίτι του και βρέθηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι νεκρός σε γήπεδο μπάσκετ στο χωριό Γέφυρα στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές. Στο σώμα του έφερε τραύματα πιθανότατα από μαχαίρι.
Πιο συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής εντόπισε δύο θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό του παιδιού. Ο 14χρονος είχε πάει χθες μαζί με άλλα παιδιά στο γήπεδο για να παίξει μπάσκετ. Έκτοτε εξαφανίστηκε, ενώ οι αστυνομικοί τον βρήκαν με τα ίδια ρούχα που φόραγε από χθες. Κοντά στο σημείο όπου βρήκαν το παιδί, βρέθηκε ένα κουζινομάχαιρο που πιστεύεται ότι είναι το φονικό όπλο.
Έχει έναν δίδυμο και έναν μεγαλύτερο αδερφό. Αυτή την ώρα οι αρχές ανακρίνουν όλα τα παιδιά που ήταν μαζί του στο γήπεδο για το συμβάν.
«ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ: Πολιτική κόντρα για την τραγωδία στη Χίο: «Οι εγκληματίες είναι οι διακινητές» λέει ο Πλεύρης - Ενημέρωση από Κικίλια ζητά η αντιπολίτευση
13:33
Ήρθε το Instant Win για κέρδη στη στιγμή έως 500 ευρώ σε χιλιάδες τυχερούς – Δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα Allwyn
13:29
Απόδοση 2,88% στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου το 2025 για τη Eurolife FFH
13:26
Aνανέωση της Google Maps: Προχωρά σε τρισδιάστατη χαρτογράφηση σε περιοχές της Ελλάδας
13:25