«Δεν άντεξα τις κοροϊδίες», είπε ο 16χρονος στους αστυνομικούς
Στο χωριό τον φώναζαν με το παρατσούκλι «γκαγκά». Δεν μπορούσε να τρέξει όπως τα υπόλοιπα παιδιά του χωριού, γιατί ήταν πιο ευτραφής, ενώ η ομιλία του ήταν πιο αργή και τα υπόλοιπα παιδιά συχνά το σχολίαζαν αρνητικά.
Όπως είπε στους αστυνομικούς ο νεαρός μαθητής που σκότωσε τον φίλο του, δεν άντεξε όταν άκουσε και τη φράση «ο πατέρας σου δεν είναι άξιος για να πάρει μεγαλύτερο και καλύτερο τρακτέρ».
Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ποτέ το παιδί δεν είχε πει τίποτα στους γονείς του για τα όσα τον ενοχλούσαν, για το θυμό και την ένταση που είχε μέσα του.
Επίσης στους αστυνομικούς ξεκαθάρισε, ότι δεν το είχε σχεδιάσει και χρησιμοποίησε τη λέξη «τσιγκλούσε» για να περιγράψει πως το θύμα στη διαδρομή για να επιστρέψουν σπίτια τους το μοιραίο βράδυ, δεν σταματούσε να του λέει διάφορα πράγματα για τον ίδιο και την οικογένεια του.
Διαβάστε ακόμη:
Ανθρωποκτονία ο θάνατος του 14χρονου στη Θεσσαλονίκη
Νεκρός βρέθηκε 14χρονος μαθητής στη Θεσσαλονίκη
Σοκάρει η ομολογία του 16χρονου για το έγκλημα στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης
Πρωτοψάλτης στο CNN Greece: Στόχος η εξωστρέφεια στον πρωτογενή τομέα - Να εξάγουμε περισσότερα
15:30
Ulrik Vestergaard Knudsen (Netcompany) στο CNN Greece: Πώς η Ευρώπη θα γίνει ψηφιακά κυρίαρχη
15:30
Αμοιβή ρεκόρ 1,4 εκατ δολαρίων δίνει η Κολομβία - Ζητά πληροφορίες για τη σύλληψη αντάρτη
15:30
Παπακυρίλλου (ΕΑΤ) στο CNN Greece: Στόχος η στήριξη των ΜμΕ - Νέο εργαλείο για τον πρωτογενή τομέα
15:18