ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τραμπ στο κυνήγι των ψήφων

Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τραμπ στο κυνήγι των ψήφων
REUTERS/Carlo Allegri

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μπει για τα καλά στο κυνήγι ψήφων. Καθώς γνωρίζει άριστα το επικοινωνιακό παιχνίδι που οδηγεί στην εξουσία, κάνει τα πάντα για να αφήσει πίσω του δηλώσεις που έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Αυτή τη φορά, η κάμερα δεν τον κατέγραψε να κάνει ρατσιστικά σχόλια ή να δεσμεύεται για την ύψωση τειχών, αλλά να λικνίζεται ρυθμικά σε εκκλησία Αφροαμερικανών.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στη συγκεκριμένη του εμφάνιση υιοθέτησε ένα πιο ήπιο στιλ ακόμα και στην ομιλία του λέγοντας πως όλοι οι άνθρωποι είναι αδέρφια και πως δημιουργήθηκαν από τον ίδιο Θεό. Παράλληλα, δήλωσε ότι «τις σχέσεις των ανθρώπων πρέπει να τις διακρίνει η αγάπη» και δεσμεύτηκε πως σε περίπτωση εκλογής του θα κάνει τα πάντα για να διορθωθούν οι αδικίες και οι κοινωνικές ανισότητες οι οποίες υπάρχουν.

Από την διαφορετική εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ δεν έλειψαν και οι selfies με τους θαυμαστές του που περίμεναν πως και πώς να σταθούν δίπλα του.

Να σημειωθεί, πως έξω από την εκκλησία είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου το οποίο διαδήλωνε κατά του μεγιστάνα, αλλά και ισχυρή αστυνομική δύναμη που είχε ως στόχο να αποτρέπουν επεισόδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ