ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έτσι ειδοποίησε τον σωματοφύλακά της η Κιμ Καρντάσιαν το βράδυ της ληστείας

Έτσι ειδοποίησε τον σωματοφύλακά της η Κιμ Καρντάσιαν το βράδυ της ληστείας
REUTERS/Mike Segar/File Photo

Νέα πληροφορίες για την περιπέτεια της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι βλέπουν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας.

Η πρωταγωνίστρια των τηλεριάλιτι, την οποία, οι ληστές την αιφνιδίασαν και την έδεσαν στο δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου του Παρισιού κι έφυγαν με λεία ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ, κατάφερε να λύσει τα δεσμά της και να τηλεφωνήσει στον σωματοφύλακά της, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο σήμερα επικαλούμενο μια πηγή προσκείμενη στις έρευνες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, «εκείνη έλυσε τα δεσμά της και τηλεφώνησε γύρω στις 02.56 τοπική ώρα στον σωματοφύλακά της που δεν ήταν παρών στον χώρο τη στιγμή της επίθεσης» εξήγησε αυτή η πηγή.

;Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Πάσκαλ Ντούβιερ, που συνοδεύει την Αμερικανίδα επιχειρηματία στις περισσότερες μετακινήσεις της, «συνόδευε την αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν σε ένα νυχτερινό κέντρο» σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση της υπόθεσης.

Η ληστεία συνέβη τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, γύρω στις 02.30 τοπική ώρα σε ένα συγκρότημα με πολυτελείς κατοικίες, το ξενοδοχείο Pourtalès.
Κανένα στιγμιότυπο από τα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου δεν βοηθά στην διαλεύκανση των ερευνών και οι πραγματογνώμονες της αστυνομίας επικεντρώνουν το έργο τους στον εντοπισμό γενετικού υλικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ