Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ο Πηνειός στα αναχώματα Βαλομανδρίου και Ρογκίων
Φωτογραφία Αρχείου
INTIME NEWS / ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΟ Πηνειός ποταμός υπερχείλισε το βράδυ της Παρασκευής (05/12) λόγω του μεγάλου όγκου νερού που έφεραν στην κοίτη του οι έντονες βροχοπτώσεις της κακοκαιρίας Byron.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το trikalaola.gr, το ποτάμι της Θεσσαλίας έχει υπερχειλίσει από την βασική κοίτη εντός των μεγάλων αναχωμάτων του Βαλομανδρίου και των Ρογκίων, ακριβώς στο κάτω μέρος στο αγρόκτημα Βαλομανδρίου και διαχέεται στα χωράφια.
Πριν από λίγο ήταν στο σημείο και η Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, όπου κάνει περιπολίες στην περιοχή.

Ο Νίκος Σαλέπης (και με την ιδιότητα του κατοίκου και εκπροσώπου των Πλημμυροπαθών Βαλομανδρίου), ήταν εκεί και ανέφερε στην κυρία Ντιντή σύντομα, τις παρεμβάσεις που θα έπρεπε να γίνουν στην περιοχή, καθώς αυτά που έχουν γίνει δεν είναι επαρκή και χρειάζονται πολύ περισσότερα για να λέμε ότι έχουμε αντιπλημμυρική θωράκιση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία Byron: Οι 260 τόνοι νερού ανά στρέμμα και οι περιοχές που απειλούνται τις επόμενες ώρες
Liveblog: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Πώς εξελίσσεται η κακοκαιρία Byron
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
Δήμος Καλλιθέας για τον αγωγό «σιντριβάνι»: «Το ίδιο συμβάν θα επαναληφθεί»
Βρετανία: Πρώτο σε πωλήσεις το νέο βιβλίο του Τσάρλι Μακέσι «Always Remember»
19:17
Χωρίς τις αισθήσεις τους, κάτω από χιονοστιβάδα, εντοπίστηκαν οι αγνοούμενοι ορειβάτες στα Βαρδούσια (vid)
19:12
«Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας
19:00
Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση μεθόδευσε την ταλαιπωρία των εκδρομέων στην έξοδο των Χριστουγέννων (vid)
18:49