ΚΟΣΜΟΣ

Νέο χτύπημα του Τραμπ κατά του Σβαρτσενέγκερ

Νέο χτύπημα του Τραμπ κατά του Σβαρτσενέγκερ
REUTERS/ LEONHARD FOEGER

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του ηθοποιού και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Μετά τα χθεσινά πυρά που εξαπέλυσε ο Τραμπ κατά του Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος τον διαδέχτηκε στην παρουσίαση του τηλεριάλιτι "The Celebrity Apprentice", αλλά και την απάντηση από μεριάς του ηθοποιού, ο Αμερικανός πρόεδρος επανήλθε με νέα ανάρτηση στο twitter.

«Ναι, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έκανε πολύ κακή δουλειά ως κυβερνήτης της Καλιφόρνιας και ακόμα χειρότερη στο Apprentice... αλλά τουλάχιστον προσπάθησε σκληρά», έγραψε ο Τραμπ στον λογαριασμό του την Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι κατά την αναφορά του την Πέμπτη από το «εθνικό πρόγευμα προσευχής» -μια τελετή στην οποία παρίστανται πολιτικοί και από τα δύο κόμματα- ο Τραμπ είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Προσέλαβαν έναν σταρ του σινεμά, τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, για να με διαδεχτεί. Και είδαμε όλοι τι συνέβη, κατακόρυφη πτώση της τηλεθέασης, πλήρης καταστροφή. Θα προσευχηθώ για τον Άρνολντ και το κοινό του, εντάξει;», ενώ οι παρευρισκόμενοι γελούσαν.

«Ντόναλντ, έχω μια ιδέα: γιατί δεν αλλάζουμε θέσεις μεταξύ μας; Οι άνθρωποι θα μπορούν και πάλι να κοιμούνται ήσυχοι», αντέδρασε ο ηθοποιός με ένα σύντομο βίντεο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ