ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Thor Ragnarok: Η συμμαχία Disney & Marvel νίκησε τα social media (vid)

Thor Ragnarok: Η συμμαχία Disney & Marvel νίκησε τα social media (vid)

H φαντασμαγορική και θορυβώδης επιστροφή του νέου Thor κέρδισε τα κοινωνικά δίκτυα για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα με 72.000 αναρτήσεις ανακοίνωσε η ιστοσελίδα comScore. Το trailer της ταινίας αποδείχθηκε ικανή αφορμή για να γεμίσουν τα κοινωνικά δίκτυα με αναρτήσεις και συζητήσεις για τον Θεό του Κεραυνού. 

Το buzz κορυφώθηκε με την ανάρτηση της Tessa Thompson που αποκάλυψε λεπτομέρειες από την υπόθεση της επικής περιπέτειας στις 27 Ιουλίου. Το trailer της περιπέτειας είχε ήδη παραδοθεί στο κοινό στο San Diego Comic-Con στις 22 του προηγούμενου μήνα.

Το “Thor: Ragnarok” θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 3 Νοεμβρίου με πλειάδα star να πλαισιώνουν τον Θεό Κρις Χέμσγουορθ -Κέιτ Μπλάνσετ και Άντονι Χόπκινς θα χαρίσουν στην καλογυαλισμένη και κάπως retro σε αισθητική περιπέτεια το ταλέντο τους με δόσεις υπερβολής που αγγίζουν το camp.

Άλλα προϊόντα της βιομηχανίας του θεάματος που απασχόλησαν τα κοινωνικά δίκτυα είναι το "It" της New Line με περίπου 50.000 νέες αναρτήσεις και ένα νέο εφιαλτικό trailer να προετοιμάζει τη μεγάλη υποδοχή του ήρωα του Stephen King, τον τρομακτικό κλόουν Pennywise, στην οθόνη.

most talked about movies 7 31 17

Ακολουθούν τα “Avengers: Infinity War” (41.000 αναρτήσεις), “Star Wars: The Last Jedi” (25.000 αναρτήσεις) και το “Justice League” (22.000 αναρτήσεις).

Στο "Ragnarok" η Άσγκαρντ κινδυνεύει ξανά, ο Thor βρίσκεται εγκλωβισμένος στην άλλη πλευρά του διαστήματος χωρίς το Σφυρί του και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του Ragnarok και της Θεάς του Θανάτου, Hela. Στο πλευρό του Thoρ ο Hulk και ο αδελφός του Loki θα παλέψουν με τον Άντονι Χόπκινς να μοιάζει ιδανικός Odin.

Η φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram του ο σκηνοθέτης της περιπέτειας Taika Waititi αποδεικνύει ότι αυτοί οι star περνάνε καλά.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ