Περιστέρι: Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 35χρονος πατροκτόνος
Ενώπιον του ανακριτή παρουσιάστηκε την Τετάρτη (3/1) ο 35χρονος πατροκτόνος όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (5/1).
Ο 35χρονος που ζούσε στο ίδιο σπίτι στο Περιστέρι με το θύμα αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.
H υπόθεση φαίνεται πως έχει υπόβαθρο ενδοοικογενειακής βίας, καθώς το θύμα είχε συλληφθεί το 2017 για επιθέσεις και ξυλοδαρμούς τόσο στη σύζυγό του, όσο και στον γιο του.
Προανακριτικά ο καθ' ομολογία πατροκτόνος υποστήριξε ότι δεν άντεξε ότι είδε πλάλι τον πατέρα του να πάει να δείρει τη σύζυγό του πήρε το μαχαίρι και τον μαχαίρωσε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στο Περιστέρι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 35χρονο πατροκτόνο
ΚΟΣΜΟΣ
Η πρώτη ολική έκλειψη Ηλίου στην Ευρώπη μετά από 27 χρόνια- Τα άλλα αστρονομικά γεγονότα για το 2026
15:04
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έκανε πρόταση γάμου στη Μαρία Σάκκαρη: Το αποκάλυψε ο πρωθυπουργός
14:57
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τασούλας από Προεδρική Φρουρά: Ατενίζουμε τη νέα χρονιά με μεγαλύτερη αισιοδοξία και σιγουριά
14:53
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Από τους 7 βαθμούς Κελσίου στους 17 - Θεαματική άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο
14:42
ΠΟΛΙΤΙΚΗ