Για την ανάδειξη ενός ισχυρού δικομματισμού αλλά και τη διάψευση των περί επερχόμενης στρατηγικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο η  υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στο Star.

Απέφυγε να προβεί σε συμπεράσματα καθώς όπως είπε «τα ασφαλή συμπεράσματα τα βγάζουμε όταν έχουμε τα επίσημα αποτελέσματα από το υπουργείο Εσωτερικών. Γιατί και στο παρελθόν έχουμε δει πολύ μεγάλες αποκλίσεις των exit poll σχετικά με τα πραγματικά αποτελέσματα», ωστόσο αναγνώρισε πως «τα exit poll προφανώς και δίνουν μία εικόνα που δείχνει προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας»

Σημείωσε δε, πως «αυτό που μαρτυρούν με μεγάλη καθαρότητα είναι πως έχουμε πια έναν πολύ ισχυρό διπολισμό στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, έναν ισχυρό δικομματισμό δηλαδή, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ εδραιώνεται ως ο πολιτικός πόλος εκείνος που εκφράζει τον προοδευτικό κόσμο. Αυτό διαψεύδει και αυτά που λέγονταν εδώ και περισσότερα από δύο χρόνια περί επερχόμενης στρατηγικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ. Επιβεβαιώνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας ισχυρός πόλος στρατηγικά και πολιτικά, ο οποίος εκφράζει τον προοδευτικό κόσμο».

Δείτε όλες τις εξελίξεις των εκλογών στο live blog του CNN Greece.
Δείτε όλες τις εξελίξεις των εκλογών στο live blog του CNN Greece.
Διαβάστε επίσης