ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2019 - Ορφανός: Πρωτοφανής καθυστέρηση, δεν συνάδει με την Δημοκρατία

Αποτελέσματα εκλογών 2019 - Ορφανός: Πρωτοφανής καθυστέρηση, δεν συνάδει με την Δημοκρατία
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Η πρωτοφανής αυτή καθυστέρηση δεν συνάδει με την Δημοκρατία και το πολίτευμα της χώρας μας». Αυτό δηλώνει υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός, αναφορικά με την καθυστέρηση που παρατηρείται στην καταμέτρηση των ψήφων.

Σε δήλωσή του ο κ. Ορφανός, ο οποίος «κονταροχτυπιέται» με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα για την δεύτερη θέση, τονίζει πως «η θέση της παράταξης ‘’Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον’’ για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 26 Μαΐου 2019 θα δοθεί με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων από το Υπουργείο Εσωτερικών».

Να σημειωθεί πως με το ποσοστό της ενσωμάτωσης στο 90,74%, ο κ. Νικόλαος Ταχιάος είναι πρώτος με 22,35%, ο κ. Ζέρβας δεύτερος με 14,83% και μία ανάσα μακριά ο κ. Ορφανός που συγκεντρώνει 14,55%.

thess

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Ορφανού:

«Η θέση της παράταξης Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 26 Μαΐου 2019 θα δοθεί με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων από το Υπουργείο Εσωτερικών για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η πρωτοφανής αυτή καθυστέρηση δεν συνάδει με την Δημοκρατία και το πολίτευμα της χώρας μας.

Το τελικό αποτέλεσμα του α’ γύρου των εκλογών είναι αυτό που θα σχολιάσουμε και το οποίο θα μας υποδείξει τις όποιες επόμενες ενέργειές μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ