ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτέλεσμα εκλογών 2019 - Μώραλης: Ο Πειραιάς νίκησε

Αποτέλεσμα εκλογών 2019 - Μώραλης: Ο Πειραιάς νίκησε
(EUROKINISSI/ LATO KLODIAN)

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος και ενωτικός εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και εκ νέου δήμαρχος του Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

«Ο Πειραιάς νίκησε. Ο Πειραιάς Νικητής μπορεί να κέρδισε μια ακόμη αναμέτρηση, αλλά κερδισμένη είναι η πόλη του Πειραιά. Ο Πειραιάς είναι νικητής σήμερα, για να συνεχίσει ο Πειραιάς το δρόμο της αισιοδοξίας, της εξωστρέφειας, της ανάπτυξης, της προόδου, της αλληλεγγύης. Αυτοί είναι οι στόχοι μας, έτσι πορευτήκαμε 4,5 χρόνια, έτσι θα πορευτούμε τα επόμενα τέσσερα. Εσείς είστε οι νικητές. Εσείς είστε που πήρατε την τελική απόφαση. Κάνετε τον Πειραιά να διατηρεί την αισιοδοξία του», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Μώραλης.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην επόμενη ημέρα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής». Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διαιρέσεις, όλοι μαζί στεκόμαστε για τον Πειραιά. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε, να ευχαριστήσουμε όσους μας στήριξαν αλλά μαζί μας θα είναι πιστεύω και όσοι έκαναν άλλες επιλογές. Τους οποίους σέβομαι απολύτως και καλώ από αύριο όλοι μαζί να προχωρήσουμε. Ξεκολλήσαμε το καράβι πριν 4.5 χρόνια πλέουμε πλέον με άνεμους αισιοδοξίας, όλοι μαζί για έναν Πειραιά καλύτερο, πιο φιλικό». Ο κ. Μώραλης τέλος ευχαρίστησε τους υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο του, τους γονείς του αλλά και την οικογένεια του.



Για την επόμενη μέρα, όμως, μίλησε και ο πρώτος σε σταυρούς, δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού και επικεφαλής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και ιδιαίτερα ευτυχισμένοι, για μια μεγάλη νίκη, όλων των Πειραιωτών. Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια, σίγουρα αυτά τα πέντε χρόνια, η δημοτική αρχή έχει μάθει περισσότερα, έχει μάθει και από λάθη και είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι πολύ καλύτερη. Σε αυτόν τον Πειραιά, στον Πειραιά Νικητή, δεν υπάρχουν ηττημένοι, υπάρχουν όλοι οι Πειραιώτες που τους θέλουμε στο πλευρό μας. Δεν περισσεύει κανείς, δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί. Υπάρχει ο Πειραιάς Νικητής για όλους», κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ