ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Αδειάζει το κέντρο της Αθήνας

Κορωνοϊός: Αδειάζει το κέντρο της Αθήνας
ΙΝΤΙΜΕ

Αισθητή είναι η μείωση του κόσμου που κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας, μετά και τις τελευταίες διαστάσεις που πήρε ο κορωνοϊός.

Αισθητή είναι η μείωση του κόσμου που κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας, μετά και τις τελευταίες διαστάσεις που πήρε ο κορωνοϊός.

Μάλιστα, ο δήμος Αθηναίων προχώρησε στην αναστολή λειτουργίας των πολιτιστικών χώρων του δήμου και κλειστών αθλητικών δομών του μετά και τις νέες αποφάσεις και τις κατευθύνσεις του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Ανάμεσά τους και η «Τεχνόπολη», στο Γκάζι.

Αναλυτικότερα, ανεστάλη η λειτουργία: της Δημοτικής Πινακοθήκης στο Μεταξουργείο, του Κέντρου Τεχνών στο Πάρκο Ελευθερίας, του Μουσείου Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης Αγγ.Χατζημιχάλη στην Πλάκα, του Ψηφιακού μουσείου Πλάτωνος στην Ακαδημία Πλάτωνος, του Δωδεκανησιακού Σπιτιού στα Σεπόλια, του πολιτιστικού κέντρου «Μελίνα» στο Θησείο, του αμφιθεάτρου «Αντώνης Τρίτσης» στο Πνευματικό Κέντρο, των Κέντρων Δημιουργικής Μάθησης, των θεάτρων Ολύμπια-«Μαρία Κάλλας» και «Άννα και Μαρία Καλουτά» στον Ν.Κόσμο, καθώς και των βιβλιοθηκών στον Σταθμό Λαρίσης στους Αμπελόκηπους και στο πρώην ΚΑΠΑΨ).

Επίσης, ανεστάλη και η λειτουργία των κλειστών αθλητικών δομών του Οργανισμού Πολιτισμού και Άθλησης του δήμου (ΟΠΑΝΔΑ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ