Επιχείρηση εκκένωσης της ΕΛ.ΑΣ. σε αίθουσες του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
Ολοκληρώθηκε αστυνομική επιχείρηση, που ξεκίνησε από νωρίς σήμερα το πρωί, με στόχο την εκκένωση αιθουσών εντός των εγκαταστάσεων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Ολοκληρώθηκε αστυνομική επιχείρηση, που ξεκίνησε από νωρίς σήμερα το πρωί, με στόχο την εκκένωση αιθουσών εντός των εγκαταστάσεων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Προσήχθησαν 85 αλλοδαποί, οι οποίοι παρέμεναν στους χώρους παρά τη θέληση της Πρυτανείας του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.
Παράλληλα, το πρωί της Κυριακής, επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε και στην αίθουσα Γκίνη στο Πολυτεχνείο.
Περίπου 100 αλλοδαποί, κυρίως Αφρικανικής καταγωγής, εντοπίστηκαν στην υπό κατάληψη αίθουσα και μεταφέρονται αυτή την ώρα στο Αλλοδαπών.
Οι αστυνομικοί που μπήκαν στην αίθουσα κάνουν λόγο για άθλιες συνθήκες διαβίωσης.
Πρόκειται για αίθουσα πανεπιστημίου, στην οποία όμως απαγορευόταν η πρόσβαση στον οποιονδήποτε και περίπου 100 άτομα στοιβάζονταν ο ένας πάνω στον άλλον.
Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: «Εκπνέει» την Παρασκευή η προθεσμία για τις αιτήσεις των 2.500 ευρώ
02:00
Ειδική άδεια μητρότητας: Θετές μητέρες στις νέες δικαιούχους - Τι ισχύει για την εποχική απασχόληση
01:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ: Οι καταβολές έως τις 31 Ιουλίου
00:30
Νιγηρία: Τουλάχιστον 14 νεκροί και αρκετοί τραυματίες ύστερα από επίθεση ενόπλων
23:59