ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της δολοφονίας

Σεπόλια: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της δολοφονίας
INTIME/ ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η αστυνομία την δολοφονία του 40χρονου στα Σεπόλια, ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ένας άνδρας εισέβαλε σε καφετέρια, που βρίσκεται στην οδό Δυρραχίου, όπου βρισκόταν το θύμα και τον πυροβόλησε. Ο άνδρας έπεσε νεκρός, ενώ αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του, η μητέρα του θύματος που βρέθηκε στο σημείο, ξέσπασε σε λυγμούς.

Σημειώνεται ότι ο νεκρός, αλβανικής υπηκοότητας, ήταν σεσημασμένος για απόπειρες ανθρωποκτονίας, κλοπές και ληστείες.

Οι αρχές ασφαλείας έχουν έναν πλούσιο φάκελο για το θύμα, ο οποίος μάλιστα είχε εντοπιστεί ακόμη και με αλεξίσφαιρο γιλέκο να οδηγεί ηλεκτρικό πατίνι σε τυχαίο έλεγχο στην Ομόνοια, ενώ μία ημέρα μετά τον είχαν και πάλι πυροβολήσει μέσα από ταξί στην πλατεία Δεληγιάννη, τραυματίζοντάς τον τότε ελαφρά.

Για την υπόθεση των πυροβολισμών στην πλατεία Δεληγιάννη, οι αρχές ασφαλείας και συγκεκριμένα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών είχε προχωρήσει και σε συλλήψεις.

Όπως φαίνεται όμως οι εγκληματικές συμμορίες δεν είχαν λύσει τις διαφορές τους και στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο θεωρητικά υπερισχύει η αστυνόμευση, κατάφεραν να μπουν στην καφετέρια και να ανοίξουν πυρ σε βάρος του αλλοδαπού, και να φύγουν σαν κύριοι.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ