Φώφη Γεννηματά: Πλήθος κόσμου για το 40ήμερο μνημόσυνο στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Ανανεώθηκε:
Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων, πραγματοποιήθηκε στις 12:00 την Κυριακή το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά. Το μνημόσυνο έγινε παρουσία των παιδιών της και του συζύγου της αλλά και πλήθους κόσμου.
Αμέσως μετά, στις 13:30, παρουσιάστηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50) η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτιρίου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά.
Τη μελέτη και την επίβλεψη έκανε αφιλοκερδώς η αρχιτέκτων, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκη Φούντα.
Σε πολιτικό επίπεδο, εν όψει της επιμνημόσυνης δέησης για τη Φώφη Γεννηματά, επικρατεί προσωρινή εκεχειρία μεταξύ των έξι υποψηφίων που διεκδικούν την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Βομβαρδισμός στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Νατάνζ στο Ιράν - Οι IDF αρνούνται το χτύπημα
16:18
«The God of the Woods»: Η νέα σειρά μυστηρίου του Netflix με την Μάγια Χοκ
16:03
Θεσσαλονίκη: Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 19χρονος φίλος του Κλεομένη μετά την απολογία του
16:00
Πυρομαχικό υλικό εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή εντός του λιμένα Θεσσαλονίκης
15:51