Επέτειος Γρηγορόπουλου: Εννέα συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για τα επεισόδια
Συνολικά εννέα συλλήψεις έγιναν από την αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν τη Δευτέρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά το τέλος της πορείας για τη συμπλήρωση 13 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Όλοι οι συλληφθέντες είναι άνδρες, 19 έως 27 ετών, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται δύο Κύπριοι κι ένας Λιθουανός. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για διατάραξη κοινής ειρήνης, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, όπως επίσης για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και φωτοβολίδων.
Εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
Από την πρώτη καταγραφή των ζημιών προέκυψαν φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ΑΤΜ τράπεζας, τζαμαρίες καταστημάτων και κάδους απορριμμάτων που πυρπολήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν ως πρόχειρα οδοφράγματα.
Συνολικά έγιναν 35 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων όμως οι 26 αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε συμμετοχή τους στα επεισόδια.
Καζακστάν: Σε λειτουργία ο τερματικός σταθμός πετρελαίου της Κασπίας μετά από επίθεση drones
19:04
Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από τις Ουκρανικές επιθέσεις στη Ρωσία - Οι φονικότερες των τελευταίων ετών
18:52
Έπιασαν 18χρονο και 20χρονο τη στιγμή που θα άρπαζαν 10.000 ευρώ από γυναίκα στον Βόλο
18:40
Ιράν: Αναστέλλει τις δεσμεύσεις του στο πλαίσιο της εκεχειρίας με τις ΗΠΑ
18:33