ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Ο Άγιος Βασίλης της ΕΜΑΚ έφερε δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται

Λάρισα: Ο Άγιος Βασίλης της ΕΜΑΚ έφερε δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται
Μια όμορφη εκδήλωση που είχε ως σκοπό της να ευθυμήσει και να απαλύνει τον πόνο των ασθενών και των οικογενειών τους thessaliatv.gr

Μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε τα παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας καθώς τους επισκέφτηκε ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά και τους καλικάντζαρους, μοιράζοντας δώρα.

Συγκεκριμένα, άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας και της 8ης ΕΜΑΚ καταρριχήθηκαν από την οροφή του ιδρύματος και από το γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής, και σκόρπισαν χαρά και αισιοδοξία στους μικρούς ασθενείς.

Την όμορφη εκδήλωση που είχε ως σκοπό της να ευθυμήσει και να απαλύνει τον πόνο των ασθενών και των οικογενειών τους, οργάνωσαν η διοίκηση του Νοσοκομείου σε συνεργασία με την Π.Υ. Λάρισας και την 8η ΕΜΑΚ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων και ο Σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου, αναφέρει το thessaliatv.gr.

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, ο περιφερειακός διοικητής Π.Υ. Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος, Ευάγγελος Φαλάγγας, ο διοικητής της 8ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχος, Χρήστος Ζουναλής, ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Δημήτρης Κατσικονούρης, ο διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών, Γιώργος Νταλέκος, ο καθηγητής Παιδιατρικής Γιώργος Συρογιαννόπουλος, γιατροί, νοσηλευτές και συνοδοί ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ