Το εντυπωσιακό γκράφιτι στο «Τζάνειο» νοσοκομείο προς τιμήν των υγειονομικών
Μια επιβλητική τοιχογραφία που απεικονίζει το πρόσωπο μιας υγειονομικού καλυμμένο με μάσκα δεσπόζει από χθες στο νοσοκομείο Τζάνειο, με στόχο να τιμήσει τον αγώνα των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή απέναντι στην πανδημία.
Πρόκειται για τοιχογραφία που καλύπτει τη μια πλευρά του κτηρίου επί των οδών Αφεντούλη και Ζαννή.
Η τοιχογραφία επιχειρεί να εκφράσει για ακόμη μια φορά την ευγνωμοσύνη της κοινωνίας προς τους υγειονομικούς που έχουν σηκώσει τα τελευταία δύο χρόνια όλο το βάρος της πανδημίας.
Μία γυναίκα υγειονομικός κρατά στα χέρια της ένα λευκό τριαντάφυλλο, αποτυπώνοντας την καθημερινή μάχη που δίνουν γιατροί και νοσηλευτές στα νοσοκομεία για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Αντίστοιχη τοιχογραφία υπάρχει και στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Η αναπλήρωση των αποθεμάτων καυσίμων στις αερομεταφορές «θα χρειαστεί μήνες», σύμφωνα με την IATA
10:17
Artemis II: Πιο κοντά από ποτέ η επιστροφή στη Σελήνη - Τι έδειξε η αποστολή της NASA (pics)
10:10
Άγιο Φως: Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στα Ιεροσόλυμα η ελληνική αποστολή - Πώς θα γίνει η τελετή (vid)
10:10
Ανήλικος κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη
10:09