Λάρισα: 22χρονος καταπλακώθηκε από τοίχο και έχασε τη ζωή του
Τραγική κατάληξη είχε για έναν 22χρονο νεαρό η βόλτα που έκανε το βράδυ του Σαββάτου, 19 Φεβρουαρίου, στο κέντρο της Λάρισας για να διασκεδάσει σε ένα μπαρ με την παρέα του.
Το πρωί της Κυριακής, διερχόμενος από κεντρικό σημείο της Λάρισας, καταπλακώθηκε από τοίχο που κατέρρευσε από μία εγκαταλελειμμένη οικία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Το συμβάν έγινε λίγο πριν τις 8 π.μ. το πρωί της Κυριακής, στο κέντρο της Λάρισας, στην οδό Ασκληπιού στη συμβολή με την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων. Σύμφωνα με το larissanet, έπεσε η κολώνα που συγκρατούσε την μεταλλική πόρτα της εγκαταλελειμμένης οικίας.
Υπό συνθήκες που διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας τμήμα της κολώνας υποχώρησε με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τον νεαρό, προκαλώντας του θανατηφόρες κακώσεις.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως για τον νεαρό ήταν ήδη αργά. Σκηνές θρήνου εκτυλίχθηκαν στον τόπο του συμβάντος, από την παρέα του νεαρού που αδυνατούσε να πιστέψει το τραγικό συμβάν.
LARISSANET.GR
LARISSANET.GR
LARISSANET.GR
LARISSANET.GR
LARISSANET.GR
LARISSANET.GR
LARISSANET.GR
Αγγλία - Αργεντινή 1-2: Στον τελικό του Μουντιάλ η Αλμπισελέστε
00:03
Βανς: Το Ισραήλ χάνει τη μάχη της κοινής γνώμης στις ΗΠΑ
23:59
Θεσσαλονίκη: 37χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικούς και προκάλεσε φθορές σε δύο περιπολικά με γκασμά
23:54
Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 4.829 οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
23:51