ΕΛΛΑΔΑ

Οι ιδιόχειρες επιστολές Λεμπιδάκη στην οικογένειά του ενώ ήταν όμηρος (pics)

Οι ιδιόχειρες επιστολές Λεμπιδάκη στην οικογένειά του ενώ ήταν όμηρος (pics)
EUROKINISSI

Κουράγιο, δύναμη και ελπίδα προσπαθούσε να δώσει ο ίδιος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης στους δικούς του ανθρώπους, παρά το γεγονός ότι ζούσε τον εφιάλτη του στα χέρια των απαγωγέων του.

Στις επιστολές που έστειλε στην οικογένειά του και έρχονται στο φως της δημοσιότητας φαίνεται να κάνει σχέδια με τα παιδιά του για διακοπές το Σεπτέμβριο, ενώ τους δίνει κουράγιο για να αντέξουν αυτή την περιπέτεια.

Στην επιστολή που έστειλε με ημερομηνία 22 Αυγούστου 2017 στα παιδιά του γράφει:

a2
a2

«Αγόρια μου ....καταλαβαίνω τη μεγάλη δοκιμασία που περάσατε. Μου δείχνει πως την ευτυχία στη ζωή δεν πρέπει να την θεωρούμε δεδομένη και πρέπει να έχουμε ψυχική δύναμη για τα δύσκολα που μπορεί να έρθουν...Θέλω να πιστεύω πως παρά το μεγάλο σοκ και την αγωνία σας μπορείτε να ανταποκριθείτε στα μαθήματά σας και ότι σταθήκατε όσο μπορούσατε δίπλα στη μανούλα, τον παππού, τη γιαγιά, το θείο, δίνοντάς τους κουράγιο με την νεανική σας αισιοδοξία.

Αγωνιώ να βρεθώ δίπλα σας για να μου πείτε τα σχέδιά σας και να συζητήσουμε για αυτά. Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε λίγο χρόνο μαζί το Σεπτέμβρη όπου, όποτε και να θέλετε να κλείσουμε! Σας σκέφτομαι και σας αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Θέλω να σας δω να προοδεύετε να δημιουργείτε. Μα πιάνω απ´όλα να είστε ασφαλείς και ευτυχισμένοι και άνθρωποι αγαπητοί στην κοινωνία.

Ο μπαμπάς σας».ΔΗΜΟΦΙΛΗ